Futbol Base - Futbol Femení

22.04.2007 15:06

Derrota dura (3-2)

El Barça femení ha perdut a Puebla un partit en el que s’havia avançat dues vegades en el marcador. La trigolejadora Priscilia, amb un penal molt protestat pel conjunt blaugrana, ha decidit en el segon temps.

La permanència s’ha complicat una mica més per a l’equip femení del FC Barcelona després de la derrota a Puebla per 3-2. Les jugadores de Xavier Llorens han lluitat fins el final, però dos gols a pilota parada en la segona part han acabat decidint l’encontre.

Gran primera part

Les jugadores blaugranes han començat amb força i han dominat amb certa claredat el primer temps. En el minut 5, Jèssica ha avançat al Barça en aprofitar un rebuig de la portera local. El control del joc era barcelonista, però en un contraatac, Priscilia empatava (min. 20). Lluny de donar-se per vençut, l’equip que dirigeix Xavier Llorens ha seguit buscant la porteria contrària amb insistència. La recompensa l’ha trobat en el minut 54, quan una vaselina de Melanie ha significat l’1-2.

Ocasions perdudes

Encara abans del descans, el Barça ha malaurat dues grans oportunitats per deixar el duel pràcticament vist per sentència. Primer un xut de Jèssica que s’ha estavellat al pal i després una rematada de Marta que ha neutralitzat Meli han estat a punt d’encara la victòria catalana.

Inici del segon temps fatídic

Però moltes vegades en el futbol qui perdona ho acaba pagant, i així ha succeït. En la represa, Priscilia ha executat amb encert una falta a prop de l’àrea. A continuació, la mateixa futbolista marcava de penal el 3-2. L’acció ha estat molt protestada pel bàndol barcelonista, que ha entès que les mans que ha assenyalat l’àrbitre eren involuntàries.

Lluita fins la conclusió

A pesar dels dos cops que ha patit, el femení del FC Barcelona ho ha intentat fins el final. Alba (min.78), amb un llançament que ha sortit fora per poc, i Sílvia, que ha fet lluir Meli de nou, han estat a punt d’establir la igualada, però el marcador ja no es mouria.
Els gols
PUEBLA, 3
FC BARCELONA, 2

Puebla: Meli, Chico, Sònia, Marta, Tamara, Cecilia, Alba (Ana Marina, min.70), Vanesa, Priscilia, Beatriz (Anita, min.85) i Conchita.

FC Barcelona: Marina, Sarai, Romero, Ani, Vila, Marta, Elba (Alba Vilas, min. 66), Albita, Jèssica (Judit, min. 60) (Cynthia, min. 75), Vicky i Melanie.

Gols: 0-1 Jèssica (min. 5), 1-1 Priscilia (min. 20), 1-2 Melanie (min. 41), 2-2 Priscilia (min. 50), 3-2 Priscilia (min. 54).

Àrbitre: Paloma Quintero.