Futbol Base

16.04.2007 13:45

El primer campió del planter

El Cadet B ha estat el primer equip del planter en aconseguir el títol de lliga. A 4 jornades pel final, els nois de Victor Sánchez han obert el camí d’èxits de la temporada.

Després d’una bona jornada, fins a 5 equips més del planter lideren les seves lligues i mantenen les seves opcions intactes.

3a DIVISIÓ GRUP V
FC Barcelona C 0 – Europa 2

L’equip de Rojo va perdre un partit al Mini Estadi després d’acumular 6 jornades sense perdre a casa. Al minut 6, Mendoza ja havia fet 2 gols als blaugranes. El Barça no va tenir la sort de cara en tot el partit i va desaprofitar diverses ocasions al llarg del partit. A la classificació el FC Barcelona C segueix fora del descens i a només 3 punts del 10è classificat.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
Binèfar 2 – FC Barcelona A 3
En la darrera jornada de Lliga el jugador del Cadet A, Thiago Alcantara, va debutar amb el Juvenil A. Els nois d’Àlex Garcia van patir fins al final per guanyar al cuer de la categoria. Després que els gols de Manteca i Borrell en pròpia porta, igualèssin dues vegades el marcador, Rueda va aconseguir el gol de la victòria al minut 88. Amb aquesta victòria el Juvenil A ha acabat la lliga en 2a posició i ja es prepara pel gran repte de la Copa del Rei.

GAI_celebracio.jpgLLIGA NACIONAL JUVENIL
Granollers 0 – FC Barcelona B 1
A 6 jornades pel final, el Juvenil B segueix imparable a la lliga i lidera la categoria amb 6 punts més que el segon, l’Espanyol. En un partit amb opcions pels dos equips, un llançament de falta va decidir el partit. Jonathan va marcar a pilota aturada l’únic gol del partit al minut 78.

LLIGA PREFERENT CADET
FC Barcelona B 3 – Cornellà B 2

El Cadet B de Víctor Sánchez va aconseguir el títol de lliga a 4 jornades pel final després d’una soferta victòria contra el Cornellà que es va avançar dues vegades al marcador. Sergi Roberto va fer l’empat a 1 al minut 10 mentre que Gomez tornava a empatar el partit al minut 41. El gol de la victòria el va fer Aranda al minut 66. El Cadet B ha estat molt regular durant tota la temporada, tot i les nombroses lesions que ha patit.

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
Damm – FC Barcelona A (suspès)
A causa de la pluja el partit de l’Infantil A es va suspendre.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
Bordeta 1 – FC Barcelona B 0
L’infantil B de Sergi Domènech va patir la ressaca dels tornejos de setmana santa i va perdre a casa del Bordeta, equip de mitja taula. Els blaugranes segueixen amb opcions al títol però a 4 jornades pel final el Lleida segueix líder amb 4 punts d’avantatge sobre els blaugranes.

DIVISIÓ HONOR ALEVÍ
FCBarcelona A 5 – Cornellà 2
L’equip d’Andrés Carrasco va fer una primer part espectacular contra el tercer classificat i al descans, els gols de Sandro, Jon i Pau Morer deixaven un contundent 3-0 al marcador. Els gols dels visitants van arribar amb el partit sentenciat i després que Cristian i Héctor fessin el 5-0. L’Aleví A segueix líder destacat de la seva categoria.

frames_0021.jpgLLIGA PREFERENT ALEVÍ
Cornellà B 0 – FC Barcelona B 4
Després de la victòria al Torneig de Peralada i d’una setmana a primera línia mediàtica, l’equip d’Albert Puig va fer un gran partit i va guanyar amb contundència a un dels camps més difícils de la categoria. Marc Gual, Adrià i Mamadou per partida doble van fer els gols. L’aleví B segueix en segona posició i a només 4 punts del líder.

LLIGA PREFERENT FUTBOL 7 BENJAMÍ
FC Barcelona A 14 – Granollers 2
El Benjamí A segueix líder destacat després de golejar al Granollers. Els golejadors van ser Carles Cano, Josimar, Iker, Conrad i Enric.

Europa A 1 – FC Barcelona B 1
En la difícil tasca de jugar contra jugadors d’un any més, els més petits del club van aconseguir un meritori empat contra l’Europa. Després d’una primera part sense gols, Edu va empatar el partit a 10 minuts pel final.