Futbol base - Cadet B

15.04.2007 15:59

El Cadet B, campió (3-2)

El Cadet B s’ha proclamat campió de la lliga preferent. Els nois de Víctor Sánchez han guanyat el Cornellà (3-2) i s’ han assegurat el títol quatre jornades abans del final de la competició.

L’equip blaugrana havia de guanyar el Cornellà i ho ha aconseguit, tot i que no s’han estalviat el patiment. El partit ha començat amb un gol matiner dels visitants. Ricard, de cap, avançava el Cornellà en el minut 4. El Cadet B ha reaccionat sis minuts més tard. Una gran acció col·lectiva dels blaugranes s’ha culminat amb gol de l’interior esquerre, Sergi Roberto. Rubén Casanova i Navas han tingut a prop el segon gol però ha estat el Cornellà qui ha aconseguit avançar-se en el marcador. Una gran acció de Jordi l’ha culminat Cristian en el minut 23 del primer temps. Amb el marcador a favor, els del Baix Llobregat s’han crescut i han dormit el partit a base de controlar la pilota.

Reacció a la segona meitat

Víctor Sánchez ha canviat l’esquema de joc en el segon període i aquesta decisió tàctica ha estat clau. Amb el 3-4-3, l’equip s’ha trobat més a gust damunt del terreny de joc. A més, l’entrada de Ceballos, Aranda i Oriol González ha donat aire a un conjunt que en el primer minut de la represa ha empatat el partit. El gol l’ha marcat el central Sergi Gómez en una espectacular rematada acrobàtica. Ceballos, Reina i Aranda van tenir ocasions per marcar en els següents minuts però el gol del triomf s’ha fet esperar fins el minut 26 d’aquest segon període. La jugada l’ha iniciat Ceballos amb una gran passada interior que Balliu ha rematat amb suavitat, el refús d’un defensor visitant l’ha aprofitat Enrique Aranda per marcar el definitiu 3-2.

frame02.jpgAmb aquest triomf, i a falta encara de quatre jornades per concloure la lliga, el Cadet B s’ha assegurat el primer títol de la temporada pel futbol base blaugrana. Ara, el repte pels nois de Víctor Sánchez és acabar la lliga invictes. Fins el moment només han empatat quatre partits i han guanyat els 22 restants.
La fitxa

FC BARCELONA B, 3
CORNELLÀ, 2

FC Barcelona B: Ibáñez, Dalmau, Monsergas, Muniesa, Gómez, Espinosa, Balliu, Sergi Roberto, Reina, Rubén, Navas - onze titular - Oriol, Gustavo, Kako, Ceballos, Aranda.

Cornellà: Iván, Marc, Jose, Ignasi, Ricard, Jorge, Luis, Dani, Lalo, Cristian, Jordi -onze titular- Albert, Quiles.

Goles: 0-1 Ricard ( min. 4 ), 1-1 Sergi Roberto (min. 10), 1-2 Cristian (min. 23), 2-2 Gómez (min. 41), 3-2 Aranda (min. 66)