Futbol Base - Barça B

14.04.2007 18:50

Volen dos punts a última hora (2-2)

El Barça B ha vist com se li escapaven dos punts del Miniestadi en el minut 87. El filial, però, ha jugat un bon partit i ha tingut durant molts minuts al líder contra les cordes.

qm3d5323.jpgEl disgust final no ha d’impedir veure que el Barça B ha plantat cara a l’Osca, líder de la categoria. Els joves del filial han vist com el rival els empatava en el minut 87 i després d’anar guanyant per 2-0. Els gols de Jeffren i Bojan no han estat prou per sumar una victòria que hagués estat molt important. Leo Messi, acompanyat pel seu pare i per Juan Carlos Unzué, membre del cos tècnic del primer equip, han seguit el partit a la graderia del Mini. Abans del partit s'ha fet un minut de slienci i una ofrena floral en homenatge a Marià Gonzalvo, que va morir el passat dia 7 d'abril.

Cara a cara

El joc que s’ha vist durant la primera part, no demostrava quin dels dos equips era el líder i quin està lluitant per allunyar-se del perill del descens. L’Osca ha començat més incisiu, però aquesta iniciativa no li ha durat massa i ben aviat el ‘B’ ha començat a dominar el partit. Dimas i Sastre feien que el mig del camp fos blaugrana, i la velocitat i el perill davant el portaven Bojan i Giovanni. Precisament una jugada entre ells dos i Víctor Vázquez ha suposat l’ocasió més clara del partit per al Barça B, però el xut final del mexicà l’ha rebutjat com ha pogut a corner el porter de l’Osca.

Ocasions a les dues porteries

qm3d5417.jpgEl mateix Giovani, Bojan, Víctor Vázquez i Dimas han tingut més ocasions sense sort en els que eren els millors minuts dels de Quique Costas. Però l’Osca ha volgut demostrar que és el líder i en els últims cinc minuts de la primera part ha donat un parell d’ensurts a l’afició del Mini. Roberto i Valdés, els homes més perillosos en atac de L’Osca, podrien haver marcat amb xuts llunyans que han sortit per poc. De fet, l’àrbitre ha anul•lat fins i tot un gol a Roberto per fora de joc en el minut 37. No valia a badar.

El millor ‘B’

Però es pot dir que tot ha passat a la segona part. En el minut 47, Jeffren, que acabava d’entrar per Orlandi, ha aprofitat un rebuig del pal per clavar la porteria a l’escaire (1-0). El ‘B’ se sentia còmode sobre la gespa i l’Osca no ho podia evitar. El partit semblava ja sentenciat quan Bojan ha rematat amb el cap en el segon pal el 2-0. El gol és tant mèrit de Giovani per la seva jugada i la centrada, com del de Linyola per la desmarcada intel•ligent i la rematada implacable.

Desencís final

qm3d5458.jpgPerò l’Osca s’ha començat a despertar i ha demostrat la seva veterania en els últims minuts. Roberto ha marcat el 2-1 en el minut 79 i, ja sense Bojan substituït per Julio, Rudy ha fet l’empat en el 87 (2-2). Aquest ha estat un cop anímic molt dur per als jugadors del filial que ja es veien amb 3 punts molt importants a la butxaca. Per acabar-ho d’adobar, Marc Valiente ha vist la vermella directa per una entrada i es perdrà el proper partit.

La fitxa

FC BARCELONA, 2
OSCA, 2

FC Barcelona  ‘B’: Ruben, Besada, Marc Valiente, Jeffrey, Fran, Dimas, Giovanni, Sastre, Bojan (Julio, min 79), Víctor Vázquez (Sito, min 86), Orlandi (Jeffren, min 46).

Osca: Rubén Falcón, Robert, Borja, Suárez, Valdés, Roberto, Sorbías, Edu Roldan (Rudy, min 86), Camacho, Rodri, Rigo.

Gols: 1-0, Jeffren (min 47), 2-0, Bojan (min 63), 2-1, Roberto (min 76), Rudy (min 87)

Àrbitre: Juan Manuel Bernal Moreno.