Futbol base - Aleví A

07.04.2007 17:13

Golejada a l’Arsenal

L’ Aleví A del FC Barcelona s’ ha classificat per la final del MIC després de superar ampliament l’ Arsenal londinenc. Els blaugranes han derrotat l’ equip anglés en una nova exhibició de futbol dels nois d’ Andrés Carrasco.

Només han nercessitat 4 minuts per obrir el marcador. Una jugada individual del davanter gironí Keita Balde ha obert la llauna. L’ aleví A blaugrana no ha deixat marge per la reacció de l’ Arsenal i 4 minuts més tard ha arribat el 2-0. Jon Toral ha fet una gran jugada per la banda esquerre perìo quan estava a punt de xutar ha rebut falta dins l’ àrea. El penal conseqüent l’ ha transformat ell mateix.

No baixen el ritme

Cristrian Valcárcel ha pogut marcar en dues ocasions el tercer gol però aquesta diana l’ ha signat Héctor Bellerin al minut 19 del primer període. L’ extrem dret blaugrana s’ ha mostrat molt inspirat al llarg de tot el partit. De fet, el 4-0 definitiu ha arribat al minut 5 de la represa producte d’ una nova acció individual d’ Héctor que els “gunners” només han pogut aturar cometent un nou penal. Héctor amb un xut ras ha enganyat al porter.

Pensant en la final

Fcb-Arsenal_4.jpgEls darrers minuts del partit han servit per donar descans als titulars. Andrés Carrasco ha donat minuts a tots els seus nois,el ritme del partit ha baixat, però més per l’ efecte del resultat que pels nombrosos canvis. L’ Arsenal ha intentat marcar el gol de l’ honor però la defensa del Barça s’ ha mostrat molt ferma.

Ara, el Madrid

Per guanyar el MIC l’ aleví A del FC Barcelona haurà de derrotar aquest diumenge a Palamós a la final al Reial Madrid. Els blancs han superat l’ Ajax als penals. L’ equip d’ Amsterdam guanyava 2-1 però al darrer minut del partit han vist com el Madrid aconseguia l’ empat.
Mateixa semifinal ,diferent resultat
La temporada passada Barça i Arsenal es van veure també les cares a les semifinals del MIC en la categoria aleví. L’ equip blaugrana, entrenat per Toni Montilla, va perdre llavors per 2 gols a un. En aquesta edició l’ Arsenal no ha pogut amb el FC Barcelona.