Futbol Base

01.04.2007 17:05

Jornada positiva al planter

El juvenil A del Barça ja està classificat per a la Copa del Rei, 6 equips blaugranes continuen líders i l’ aleví B i l’ infantil B s’ apropen a la primera posició de les seves categories. Només la derrota del C ha impedit una jornada de triomfal.

3a DIVISIÓ GRUPV
Santboià 2 FC Barcelona C 1
AKF17D06x1x1x.042.jpgPrimera derrota després de 10 jornades. L’ equip de Rojo no va poder continuar amb la seva ratxa d´imbatibilitat al Joan Baptista Mià de Sant Boi. David Pérez va avançar als locals però Stefan va empatar el partit . Al final Alex Pérez va donar amb el seu gol el triomf al Santboià.

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
FC Barcelona A 2 Mataró 2

Classificats per a la copa del rei. Amb l’ empat a 2 del juvenil A blaugrana i la derrota del Mallorca contra la Damm els d’ Alex García s’ han assegurat el segon lloc que dona accès a la copa del rei. El gol inicial de Coto contra el Mataró el va neutralitzar Ariño a l’ inici del segon temps. Iago colocava el 2 a 1 després d’ una assistència genial d’ Ariño però el Mataró va acabar empatant el partit gràcies a una nova diana d’ Ariño.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B 2 Gimàstic 1

Victòria treballada del juvenil B blaugrana. L’ equip de Rodolf Borrell va remuntar el gol visitant de Víctor aconseguit al primer minut del partit. Cristian Vergara va provocar un penal que Enric Vallès no desaprofitava al minut 13 del primer temps. El definitiu 2 a 1 el va ha aconseguir Fernando Arriero al minut 16 de la segona part en una jugada magnífica del migcampista de Talavera de la Reina. El FC Barcelona continua lider de la lliga nacional amb 61 punts.

DIVISIÓ HONOR CADET
Figueres 1 FC Barcelona A 4
El cadet A blaugrana continua intractable. Ni l’ irregular estat del terreny de joc va frenar els nois de García Pimienta que al descans ja manaven al marcador amb un clar 0 a 3. adrià, Martí i Thiago van marcar al primer temps mentre que cristian Tello va signar el definitiu 0 a 4. El Barça es manté en la primera posició de la divisió d’ honor cadet.

LLIGA PREFERENT CADET
EF Baix Segrià- 2 FC Barcelona B 3
Dos gols de Manu Reina i un de Ceballos de penal van posar al Cadet B blaugrana amb 0 a 3 a favor. L’ Escola de Futbol Baix Segrià va aconseguit dos gols al darrer instant que van donar emoció al partit. Un triomf dels de Víctor Sánchez a la següent jornada els faria proclamar-se campions de la lliga preferent cadet.
DIVISIÓ HONOR INFANTIL
FC Barcelona A 7 Mataró 0

Continuen intractables. Els nois de Fran Sánchez es van desfer sense problemes del Mataró. Al descans l’ infantil a blaugrana guanyava per 2 a 0 però a la represa l’ efectivitat dels blaugrana va ser més gran. El migcampista Antoni Montserrat amb 2 gols i Gerard, Victor ,Pau i Etock van ser els autors dels gols. El Barça continua primer a la divisió d’ honor infantil.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FC Barcelona B 4 Tortosa 0

Els nois de Sergi Domènech van resoldre el partit al primer temps. Dos gols de Gerard Deulofeu i un de David Babunsky encarrilaven el triomf abans del descans. Marc Salvador establia el definitiu 4 a 0 al minut 42. Guanyant els 5 partits de lliga restants l’ infantil B del FC Barcelona s’ asseguraria el títol de lliga.

DIVISIÓ HONOR ALEVÍ
Espanyol 2 FC Barcelona A 4
Exhibició a Sant adrià de l’ aleví A culé. Els nois d’ Andrés Carrasco es van mostrar totalment superiors als blanquiblaus. Keita Baldé i Marc Navarro amb 2 gols cadacun deixaven a un quart d’ hora pel final el partit decidit. L´espanyolista Jabar, autor també de 2 gols, va establir el definitiu 2 a 4 final. Amb aquest triomf l’ aleví A del FC Barcelona es referma en el liderat de la categoria amb 6 punts més que l’ Espanyol, segon classificat.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B 2 F Sanchez Llibre 1

Victòria de mèrit contra el líder. Els nois d’ Albert Puig han aconseguit derrotar un conjunt que fins aquest partit es mantenia invicte. Adama i Mamadou han marcat els gols d’ un conjunt blaugrana que es coloca segon a cinc punts del FP Sánchez Llibre a 5 jornades pel final.

LLIGA PREFERENT FUTBOL 7 BENJAMÍ
EF Prat Blaugrana 0 FC Barcelona A 5

Golejada a domicili dels nois de Sergi Milà. Després de superar la darrera jornada l’ Espanyol, el benjamí A blaugrana va golejar al’ Escola Prat Blaugrana sense gaires dificultats. Dos gols d’ Iker Montesinos i un d’ Enric, Josimar i David van evidenciar la superioritat dels blaugranes.

FC Barcelona B 5 Guineueta 3

Treballada victòria dels nois de Jordi Font contra la Guineueta. Els blaugranes han hagut de capgirar el marcador en dues ocasions, però dos gols en el tram final del partit els ha donat la victòria. Javi Puado, amb tres gols, i Carles Aleña, amb dos, han estat els artífexs dels gols de l’equip blaugrana.