Futbol Base - Futbol Femení

01.04.2007 14:45

Segona part decisiva (1-7)

El Barça femení no ha pogut donar la sorpresa davant l’Espanyol, fins ara segon classificat de la Superlliga, i ha caigut amb claredat per 1-7. A la mitja part, les blaugranes anaven per davant.

Sense opció. Les noies de Xavier Llorens, tot i posar-se per davant amb un gol de Todó en el primer temps, han caigut clarament contra l’Espanyol (1-7). Els segons 45 minuts han estat un monòleg visitant, que han demostrat el perquè de la seva bona classificació, anotant fins a set gols que han deixat un resultat massa ample per al que realment s’ha vist sobre el terreny de joc. El Barça és ara penúltim, en posició de descens.

Bon plantejament

El Barça ha començat el partit aplicant molt bé el plantejament pensat: solidesa defensiva i, quan hi hagués oportunitat, sortir al contracop. Així, l’Espanyol ha vist com, tot i dominar i tenir el control de la pilota, no creava ocasions de perill. El Barça, en canvi, ha aprofitat bé la seva única ocasió de gol i, en un contracop, ha fet l’1-0, obra de Todó de cap.

Set gols

En la segona meitat, en canvi, la cosa ha canviat completament i les blanc-i-blaves han capgirat el marcador amb molta rotunditat. De fet, aquests segons 45 minuts han estat un monòleg atacant de les espanyolistes, que han materialitzat pràcticament totes les seves arribades. En el minut 48, Rubio ha establert l’empat, un gol que ha estat un dur cop psicològic per a les blaugranes, que a partir d’aquest moment han desaparegut del partit. En el minut 53, Adriana, la màxima golejadora de l’Espanyol, ha avançat el conjunt visitant i un minut després Marta Cubí feia el tercer. En el minut 65, Marta Cubí repetia i feia el quart en una jugada desafortunada per a les noies de Xavier Llorens. I ja en l’últim quart d’hora de partit, Miranda, Sara Serna i Rubio posaven la rúbrica de la golejada amb tres gols més.
LA FITXA
FC BARCELONA, 1
RCD ESPANYOL, 7

FC Barcelona: Cristina, Romero (Sarai, min. 60), Sheila, Ani, Paulina, Marta (Alba, min. 70), Judit, Mireia, Jésica (Melanie, min. 50), Albita, Elba (Bobo, min. 75).
RCD Espanyol: Cristina, Ani, Miriam (Lara, min. 75), Torrejón (Dolors, min. 85), Laura (Débora, min. 85), Noemí, Carol (Natalia, min. 75), Marta, Adriana, Sara, Raquel.

Gols: 1-0, Todó (min. 30); 1-1, Rubio (min. 48); 1-2, Adriana (min. 53); 1-3, Marta Cubí (min. 54); 1-4, Marta Cubí (min. 65’); 1-5, Miranda (min. 78); 1-6, Sara Serna (min. 83); 1-7, Rubio (min. 90).

Àrbitre: Sr. Pérez Fuentes.