Futbol Base - Barça B

18.03.2007 15:04

Temps afegit d’or (1-0)

El Barça B ha sumat tres punts clau per aconseguir la permanència. Bojan, en el minut 91, ha fet l’únic gol dels blaugranes davant l’Osasuna B, un rival directe per eludir el descens.

Amb un final agònic. Així és com ha acabat el partit entre Barça B i Osasuna B (1-0). Un gol de Bojan en el minut 91, després d’una magnífica jugada de Giovani, ha donat els tres punts als homes de Quique Costas, que continuen en la seva línia ascendent. L’objectiu de la permanència, amb aquests tres punts davant un rival directe, és cada vegada més a prop.

Domini infructuós

El Barça B ha volgut sorprendre el seu rival només iniciar-se el partit: una jugada individual de Giovani ha acabat amb un xut creuat del mexicà que ha sortit fregant el pal esquerre de la porteria de Moso. Aquesta acció, però, ha estat un miratge dins del que ha estat tota la primera meitat, on els blaugranes han tingut sempre el domini, però amb escasses ocasions de gol.

L’Osasuna B tampoc aconseguia gaudir d’oportunitats i només arribava a l’àrea local gràcies als ràpids contraatacs de Guille, l’home més mòbil a l’atac blaugrana. Poc abans del descans, en el 40, ha arribat la segona clara ocasió per al Barça que, després d’una jugada plena de rebots dins l’àrea visitant, Orlandi ha rematat amb la seva cama dreta al pal. A la mitja part, cap gol tot i el domini dels de Quique Costas.

Ocasions desaprofitades

L’inici de la segona meitat ha estat marcat per la voluntat de tots dos equips d’endur-se el triomf. Qui primer ho ha intentat ha estat l’Osasuna B, amb Guille com a protagonista, quan aquest ha driblat Rubén però no ha sabut materialitzar a porta buida, rematant massa fluix i donant temps perquè els defensors blaugranes refusessin. Era el minut 58. Tot seguit, en el 62 i en el 65, Giovani i Bojan han replicat amb respectius xuts que han marxat per poc. Eren els homes més perillosos d’un Barça que, a mesura que avançava el matx, cada vegada dominava més.

Expulsió i final d’infart

En el minut 79 ha arribat una jugada clau per entendre l’atac i gol blaugrana dels minuts finals. Oier, central d’Osasuna B, ha tallat amb falta una altra gran jugada de Giovani, cosa que ha significat la segona targeta groga del navarrès. A partir d’aquest moment, el Barça B no ha deixat d’atacar. Bojan ha disposat de diverses ocasions clares de gol, però la sort semblava que no acompanyava el ‘9’ del Barça aquest diumenge, fins que en el minut 91 això ha canviat. Giovani, en una jugada per la dreta, s’ha escapolit dels seus defensors i, davant la sortida del porter, ha donat el gol fet a Bojan, que ha rematat amb la porteria buida. Al final, 1-0 en un final d’infart per tothom.