Futbol Base - Barça B

11.03.2007 15:00

Empat en l’últim sospir (1-1)

El Barça B ha sumat un punt contra l’Eldenc, en un partit de clar domini blaugrana (1-1). Els visitants s’han avançat en el minut 3 i a partir d’aquí ha estat un monòleg atacant del Barça, que en el minut 89 ha empatat amb un gol de Thaer.

Els homes de Quique Costas segueixen amb la seva ratxa d’imbatibilitat. Aquest diumenge els blaugranes han empatat 1-1 contra un rival directe, l’Eldenc. Els visitants, quarts per la cua, s’han avançat ben aviat amb un gol d’Espejo, que ha rematat lliure de marca una falta servida des de l’esquerra. A partir d’aquest moment, l’Eldenc s’ha tancat al darrera i el Barça B ha passat a portar totalment la iniciativa del joc. Els blaugranes ho han estat provant durant tot el partit i al final han vist recompensat el seu esforç amb un gol de cap de Thaer en el minut 89; un gol que fa que els de Quique Costas encadenin ja 7 partits sense perdre.

Gerra d’aigua freda

El partit no podia començar pitjor pels interessos blaugranes: en el minut 3 l’Eldenc serveix una falta lateral des de l’esquerra i el central Espejo, que s’havia incorporat a l’atac, remata tot sol des de l’àrea petita i supera a Rubén. El gol ha estat un cop molt dur per als homes de Quique Costas que han hagut de canviar tot el seu plantejament tàctic. L’Eldenc, en canvi, s’ha trobat amb el partit somiat: un gol només començar i a tancar-se al darrera per intentar sorprendre el Barça B a la contra.
Mica en mica els blaugranes han començat a acostar-se amb perill a l’àrea visitant, però l’Eldenc s’ha defensat amb ordre i el Barça B, intentant entrar excessivament pel mig, no ha sabut com foradar la porteria rival.

Monòleg atacant amb premi final

A la represa, els blaugranes han continuat posant setge a la porteria de Tomàs. Quique Costas ha posat més pólvora en la punta d’atac amb l’entrada de Jeffren i de Thaer, i els canvis han donat resultat. De fet, el davanter jordà del Barça ha estat l’autor del gol de l’empat en el minut 89, després d’una bona rematada de cap a centrada de Víctor Vázquez des de la dreta. Ja en el temps de descompte l’àrbitre ha expulsat al propi Thaer i el jugador de l’Eldenc Garmendia, després d’una picabaralla general en el centre del camp.