Eusebio: “No hem sabut rematar el partit”

Barça B

09.10.2011 09:36

El tècnic del Barça B va lamentar l’empat a Alcorcón, produït en els compassos finals del matx, quan el conjunt blaugrana semblava tenir la victòria al sac amb l’1-2. “No hem sabut rematar el partit”, va afirmar Eusebio.

Eusebio, a la banqueta / FOTO: ARXIU FCB

Després del gol de Rafinha Alcántara en el minut 77, que suposava l’ 1-2 i capgirava el marcador –s’havia avançat l’Alcorcón–, el Barça B va gaudir de diverses ocasions per fer el tercer, però no va ser possible i, al final, va deixar escapar dos punts en el tram final de partit. “En els minuts finals no hem sabut rematar el partit i ho hem acabat pagant”, es lamentava Eusebio Sacristán després del matx.

Més maduresa

En aquest sentit, i perquè aquesta situació es pugui evitar un altre dia, Eusebio va dir que va faltar certa maduresa en els instants finals. “Amb l’1-2, l’ Alcorcón ens ha deixat espais i hem pogut matar el partit, però no ho hem fet. Som un equip jove, però hem d’afrontar situacions com les d’aquest partit amb maduresa”, raonava.

En un altre ordre de coses, Eusebio estava content per l’alta mèdica de Muniesa, que al final no va jugar cap minut, i l’imminent retorn de Jonathan Soriano: “Ens aniran molt bé pel seu grau d’experiència”.