La victòria es resisteix al Mini (2-2)

Barça B

24.09.2011 20:40

La sort a tornat a girar l’esquena al Barça B. Un gol de rebot i un altre en pròpia porteria han donat un injust empat al Recreativo de Huelva, que ha estat superat en tot moment per l’equip d’Eusebio.

Desesperació en els jugadors del Barça B després de l'injust empat contra el Recreativo. Fotos: Miguel Ruiz-FCB

FC Barcelona B, 2
Recreativo Huelva, 2

FC Barcelona B: Miño, Montoya, Bartra, Sergi Gómez, Planas, Tello, Dos Santos, Sergi Roberto (Isaac Cuenca, min 86), Riverola (Kiko, min 67), Rafinha i Rodri (Espinosa, min 67).

Recreativo Huelva:
Manu Fdez., Zamora, Álex Quillo (Arcas, min 52), Pablo Sánchez, Borja Granero, Cifu, Ximo, M. Martínez, Sergi Enrich (Asen, min 77), Javi Álamo (Villar, min 60) i Zambrano.

Àrbitre: Iñaki Vicandi Garrido (Col·legi basc). Va ensenyar targetes grogues a Quillo, Borja Granero i a Arcas (2).

Gols: 0-1, Sergi Enrich, min 22; 1-1, Riverola, min 35; 2-1, Tello, min 44 i 2-2, Rodri (pp), min 54.

Sembla cosa de bruixes. Un Barça B molt superior al Recreativo de Huelva ha deixat escapar dos punts després d’un partit en el qual s’ha mostrat molt superior a l’equip andalús. El millor joc i les superiors ocasions s’han estavellat amb un Recre que, amb dues accions afortunades, ha sumat un punt immerescut.

El filial capgira el gol de Sergi Enrich

El domini territorial no es traduïa en clares oportunitats de gol. Rafinha i Montoya ho intentaven sense èxit amb centrades laterals. En canvi, els andalusos només han necessitat un cop de sort per avançar-se en el marcador. En el minut 22, un refús de Sergi Gómez que intentava allunyar una pilota refusada pel pal, ha rebotat en Sergi Enrich i ha entrat al fons de la porteria de Miño.

Contràriament a altres ocasions en les quals el Barça B acusava en excés aquestes adversitats, el gol encaixat els ha esperonat. Rodri, Tello i Sergi Roberto han estat a punt d’empatar, però ha estat Martí Riverola qui, amb un gran cop de cap després d'una centrada de Montoya, ha marcat l’1-1 en el minut 35. I, abans del descans, el Barça B ha capgirat el marcador. Tello, l’atacant més incisiu dels blaugranes, ha rematat, amb un potent xut, una centrada de Dos Santos i ha establert el 2-1, que feia una absoluta justícia als mèrits dels blaugranes.

Reacció estèril després del 2-2

2011-09-24_PARTIDO_14.JPGEn el segon temps, el Barça B ha sortit disposat a sentenciar el partit el més aviat possible. Però, un cop més, l’infortuni s'ha tornat a fer present al Miniestadi. En el minut 54, Rodri ha introduït la pilota al fons de la porteria de Miño quan aquest intentava refusar una centrada de Pablo Sánchez. Era el 2-2 i el Barça B ha quedat tocat.

Aleshores, el Recre encara s'ha tancat més en defensa i els blaugranes no han trobat espais per crear perill. Fins i tot, els andalusos s'haurien pogut avançar en el marcador en el minut 78, però Miño ha evitat el gol de Pablo Sánchez. El bon joc del Barça B, doncs, no ha tingut una justa recompensa fins al minut 36 del primer temps, quan Riverola ha marcat el gol de l’empat. Fins aleshores, els jugadors d’Eusebio s’havien estavellat una vegada i una altra contra el mur defensiu del Recreativo.

El gol, doncs, ha fer esperonar el Barça B, que s'ha llançat a un atac sense treva. Espinosa ha xutat al pal després d’una gran acció de Rafinha, i Marc Bartra, de cap, ha fet lluir Manu a les acaballes del partit. Però, finalment, no hi ha hagut justícia i el Barça B continua sense conèixer la victòria al Miniestadi aquesta temporada, tot i que el joc de l’equip millora partit a partit.