El filial s’abona a l’infortuni (2-1)

Barça B

16.09.2011 23:28

Jaume Marcet

El Barça B ha tornat a perdre un partit que per ocasions i mèrits hauria d’haver guanyat. Els d’Eusebio han tornat a cometre errades aïllades que han fet inútil el gol de Gerard Deulofeu.

Hèrcules 2 FC Barcelona B 1

Hèrcules
: Falcón, Juanra, Mora, Samuel, Peña, Rivas, Abel, Calvo (Felipe, min 67), Míchel, Callejón (Escasi, min 45), Sardinero (Díaz, min 83).

FC Barcelona B: Miño, Montoya, Bartra, Gómez, Planas, Dos Santos, Sergi Roberto (Riverola, min 83), Rafinha, Kiko (Cuenca, min 57), Rodri i Gerard (Tello, min 72).

Àrbitre: Burgos Bengoetxea.

Gols
0-1, Gerard, min 50.
1-1, Michel, min 52.
2-1, Samuel, min 69.
L’Hèrcules ha estat capaç de remuntar amb 10 el gol de Gerard Deulofeu, en un partit on, novament, el Barça B ha pagat molt cara la ineficàcia a les dues àrees.

Domini aclaparador

El filial ha controlat la pilota des del primer instant, mentre que l’Hèrcules no ha generat cap ocasió de gol fins al minut 42.

El primer xut del partit ha anat a càrrec de Gerard Deulofeu, en el minut 6 del matx. Sis minuts més tard, Rafinha avisava en una acció a pilota aturada. L’Hèrcules, per la seva banda, es defensava amb ordre però sense arribar a l’àrea blaugrana.

Una falta i unes mans de Diego Rivas en un marge només d’un minut han acabat amb el migcampista de l'Hèrcules expulsat en el minut 27 del primer període.

El Barça B, aleshores, ha intensificat el seu domini i Rodri i Rafinha han estat a prop de marcar. Però, curiosament, amb un home menys, els alacantins han millorat el seu contraatac i en els últims instants del matx han fet lluïr Miño en dues accions d’estratègia.

Gol i remuntada

L’inici de la segona part del B ha estat explosiu. Gerard Deulofeu ha avisat en el primer minut de la represa amb un xut desviat, però en el minut 50 el de Riudrenes ha signat l’1-0 amb un bon xut amb l’esquerra.

El filial no ha pogut gaudir del gol, ja que només dos minuts després Michel ha rematat a la xarxa una bona centrada de Calvo.

Tot i l’empat, l’Hèrcules ha vist com el Barça B seguia generant un munt d'ocasions. Gómez, de falta, ha estat a prop de marcar als deu minuts de la segona part, i cinc minuts després Jonathan ha xutat al pal una falta. Falcón, el porter de l'Hèrcules, ha estat decisiu amb aturades de mèrit, una de les quals molt clara de Rafinha.

La millor ocasió l’ha tingut Rodri, en un xut massa creuat de l’exdavanter del Sevilla en el minut 66.

Però quan més a prop semblava el gol del Barça B, l'Hèrcules ha marcat en una acció d’estratègia en la qual Samuel ha rematat de cap una falta que els locals han servit amb molta celeritat.

Amb el marcador en contra, el domini blaugrana s’ha fet encara més intens, però l’equip ha perdut pausa en el seu futbol i s’ha deixat endur per la precipitació.