La primera part sentencia el filial (2-3)

Barça B

11.09.2011 21:45

Anna Segura

Els d’Eusebio perden davant un experimentat Deportivo que ha sortit molt fort en el primer temps. Tot i buscar sumar els primers punts fins als darrers instants, el Barça B ha acabat pagant car els tres gols encaixats abans dels descans.

La fitxa del partit
FC Barcelona B, 2
Deportivo de la Corunya, 3

FC Barcelona B
: Miño, Montoya, Bartra (Carmona, 86’), Dos Santos, Rodri, S. Roberto, S.Gómez, Kiko Femenía (Gerard Deulofeu, 46’), Planas, Espinosa (I.Cuenca, 58’) i Rafinha.

Deportivo: Aranzubia, Aythami, Lassad (P.Álvarez, 69’) , Laure, Ayoze (Saúl, 40’), Guardado, Colotto (R.Castro, 75’), J.Vázquez, Valerón, Salomao i Bergantiños.

Gols: 0-1, Lassad (9’), 0-2, Lassad (29’), 0-3, Guardado (32’), 1-3, Rodri (36’), 2-3, Rafinha (78’)

Àrbitre: Martínez Munuera
El Miniestadi haurà d’esperar una jornada més a viure la primera victòria del Barça d’Eusebio Sacristán a casa. Sobre el paper el Deportivo era un rival molt més experimentat. I és que tot i jugar aquest any a Segona Divisió, el conjunt de la Corunya conserva encara bona part dels jugadors que la temporada passada estaven a Primera. I aquesta segueix sent una bona arma per als gallecs.

Inici resolutiu del Dépor

En els primers 45 minuts de partit els blaugranes han tingut la pilota però els d’Eusebio els hi ha costat generar ocasions de perill. Tot el contrari que el Deportivo de la Corunya, que ha aprofitat molt bé les seves arribades. Un gol anul•lat en el 8 ha estat el primer avís abans que un minut més tard obrissin el marcador. Bona centrada de Guardado que ha rematat de cap Lassad.

Set minuts intensos

2011-09-11_BARCELONA_B-DEPOR_41.JPGEl filial ha buscat pausar el partit però el Deportivo, molt ben plantat en defensa, ha recorregut als contraatacs per seguir fent mal a l’equip culer. En el 29 ha arribat el segon del Dépor amb els mateixos protagonistes que el primer. Guardado s’ha endinsat fins l’àrea i el rebot ha anat fins als peus de Lassad que ha tornat a veure porta. Tot seguit Guardado ha sorprès Miño amb un gran gol des del mig del camp i ha fet pujar el tercer.

Però amb el 0 a 3 al marcador, els joves del Barça no han baixat els braços. Ha estat en el 36 quan Montoya ha arribat fins gairebé la línia de fons, ha centrat i la pilota l’ha rematat Rodri.

Segona part blaugrana sense resultat

2011-09-11_BARCELONA_B-DEPOR_54.JPGAmb l’entrada de Gerard Deulofeu a l’inici de la segona part, Eusebio ha aconseguit el revulsiu que volia. Amb la presència del jugador de Riudarenes el ritme del partit s’ha intensificat i el Barça B ha estat el clar dominador. Les ocasions de Bartra, primer, i Rodri, després, han mostrat que el Barça B podria remuntar.

Quan faltaven 15 minuts per al final, l’equip barcelonista ha retallat distàncies amb un gol de Rafinha després de dues bones aturades d’Aranzubia. El Barça ha agafat moral i ha lluitat fins l’últim moment per aconseguir, com a mínim, l’empat. Eusebio ha arriscat fent entrar el migcampista Carmona en el lloc de Bartra. Però les pèrdues de temps i una última ocasió de Rodri, que no ha pogut rematar per ben poc, han acabat sentenciant el Barça B.