El Barça B ha aconseguit el primer triomf de la temporada després de desplegar un futbol de luxe al camp del Cartagena.

: Reina, Antón, Goni, Sánchez, Gaspar, Josemi, Dimas, Salva (Cleber 66’), Toni (Marc 78’), Lafuente,Maldonado.

FCBarcelona B: Miño, Balliu, Gómez,Armando, Grimaldo, Dos Santos, Riverola, Rafinha (Gerard 76’), Espinosa, Kiko i Rodri (Cuenca 62’)

0-1 Kiko min. 8
0-2 Rafinha min.33
0-3 Rafinha min.67
0-4 Cuenca min.79
L’equip d’Eusebio ha millorat molt respecte el debut contra el Vila-real B i s’ha fet a Cartagena amb una victòria contundente i de prestigi. El lateral esquerre Grimaldo, de només 15 anys, ha debutat a la Segona A amb una actuación molt convincente.

Primer període excel.lent

El filial s’ha fet amb el control de la pilota des del primer instant però la primera ocasió ha anat a càrrec dels locals. Salva , tot sol, no ha pogut superar Miño al minut 7. El porter blaugrana ha salvat un gol cantat amb una aturada espectacular.

Només un minut més tard i en una acció rapidíssima a la contra Rodri jha enviat una gran passada a Kiko que ha superat el porter local amb un bon xut.

El primer gol de la temporada 2011-12 ha donat confiança als d’Eusebio que han potenciat el seu joc de toc i domini total de la situació.

Rodri al minut 24 no ha pogut aprofitar una bona asistencia de Kiko per marcar però al minut 33 Rafinha de cap a la sortida d’un còrner ha fet el 0-2.

El Cartagena ha pogut escuçar diferències amb un xut d’Antón que ha aturat Miño.

Ofici i eficàcia

El Barça B no ha minvat el seu rendiment a la represa. Una gran pujada de Grimaldo a l’atac l’ha culminat Rafinha amb una definición estel.lar. El mitjapunta d’orígen brasiler ha sorprès amb un control orientat magistral i amb una definició de luxe amb la dreta.

El filial sentenciava d’aquesta manera el partit dos minuts després que el Cartagena es quedés amb un home menys per l’expulsió de Josemi per una entrada dura a Grimaldo.

Gaspar també ha estat expulsat a 20 minuts per el final en una decisió molt rigurosa de l’àrbitre. Pocs minuts després d’incorporar-se al camp Gerard Deulofeu s’ha escapat del marcatge local, el seu xut l’ha desviat el porter i el refús l’ha aprofitat Cuenca per marcar el quart.