El Barça B ensopega a Montilivi (1-0)

14.08.2011 01:36

Meritxell Parera

Els nois d’Eusebio han perdut contra el Girona per la mínima i no s’han pogut endur el Torneig Costa Brava. Amb aquest partit, el filial arribarà més rodat al primer enfrontament de Lliga de la temporada, contra l’Osca.

Fitxa del partit

Girona: Santamaria, Jose (David Garcia, min. 57), Richy, Rigo, Moha (Luso, min. 45) , Tébar, Dorca, Juanlu, Jandro (Dani Nieto, min. 62), Sáizar (Garmendia, min. 70), Ion Vélez (Benja, min. 45)

Barça B: Masip, Balliu (Dalmau, min. 70), Sergi Gómez, Armando (Rosell, min.45), Grimaldo, Gustavo, Carmona (Espinosa, min. 73), Riverola, Cuenca (Saúl, min. 45), Deulofeu (Dongou, min. 82), Alcántara

Gols: 1-0  Ion Vélez, min. 40

Àrbitre: Miranda Torres

El Barça B no s’ha pogut endur la victòria en l’últim partit de pretemporada. Els jugadors del filial  han vist com el Girona feia bo un gol per guanyar el Torneig Costa Brava, del qual els blaugranes n’eren els vigents campions, Un gol al final del primer temps, l’únic de tot el partit, ha donat la victòria al Girona, encara que tots dos equips han tingut prou ocasions com per ampliar el marcador.

Els locals s’avancen

El Girona ha sortit amb molta empenta als primers minuts de partit. De fet, la primera ocasió de l’enfrontament ha estat pels locals però Masip, molt atent, ha atrapat la pilota sense problemes. A partir del quart d’hora, el Barça B ha dominat l’esfèrica, encara que els gironins en cap moment han deixat de generar perill. Tots dos equips han pogut encetar la llauna durant els primer 45 minuts: tant Riverola, com Deulofeu, Alcántara o Carmona han intentat obrir el marcador, però bé els seus xuts han sortit fora dels tres pals, bé la defensa gironina evitava que els blaugranes s’avancessin. El Girona ha comptat també amb diverses opcions per marcar, una d’elles clara, que Ion Vélez no ha pogut aprofitar. Vélez, per aixo, ha perdonat una vegada, però no dues, i a pocs instants pel final del primer temps, ha enviat la pilota al fons de la porteria blaugrana.

El marcador no es mou

A la represa, tots dos equips han seguit generant ocasions per endur-se la victòria. El Barça B ha seguit buscant la porteria rival, mentre que el Girona, amb un gol ja al seu favor, es resistia a veure el partit capgirat. Els canvis per part de tots dos equips, que volien donar minuts a tots els seus jugadors, i les diverses ocasions de gol a les dues porteries, han marcat una segona part que ha acabat amb el definitiu 1 – 0 al marcador.

Després de l’enfrontament, Eusebio Sacristán ha declarat que “hi ha hagut una evolució respecte dels demés partits, ja que anem assimilant cada cop millor els conceptes”. Tot i això, ha matisat que “falta intensitat, sobretot en les disputes. Cal competir amb força i intensitat. El Girona ho ha fet i nosaltres hem d’aconseguir aquest punt. Som joves, però ens hem d’acostumar a competir a aquest nivell”, ha conclòs el tècnic del Barça B,

A continuació reproduim les sensacions de tres jugadors del Barça B que avui han disputat el partit:

Jean Marie Dongou
: “És un bon equip i ha jugat bé, no els hem de treure mèrit. Han merescut guanyar i els felicito per la victòria”.

Martí Riverola:
“Ha estat un partit semblant al de la Copa Catalunya, però avui el Girona s’ha trobat amb un gol aviat, i això els ha posat el partit bastant de cara. Nosaltres no hem sabut aprofitar les ocasions que hem tingut i al final hem perdut”.

Oriol Rosell: “Ha estat un partit dur perquè el Girona hi ha anat amb moltes ganes. Nosaltres hem sortit concentrats durant tot el partit. Ens han fet el gol, però ho hem anat intentant i hem tingut les nostres ocasions”.