Estrena amb golejada (0-8)

Futbol B

15.07.2011 21:38

Jaume Marcet / Anaïs Martí

El Barça B arrenca la pretemporada amb victòria. Els d’Eusebio han guanyat l’amistós davant de l’Escala per 8-0, amb gols de Sergi Roberto, Riverola,Kiko Femenía, Bartra, Soriano i hat-trick de Tello. El domini blaugrana ha estat protagonista.

FITXA DEL PARTIT

L’ESCALA , 0
FC BARCELONA B,  8

L’Escala: Sergi, Pau, Deulofeu, Mir, Miki, Alexis, Juli, Molina, Manu (Jacki, min 32), Meliton (Maese, min 32), Kevin . També han jugat Julián, Héctor, Boxi, Poque, Óscar, Dani, Carles i Omar.

FC Barcelona B: Olazábal (Masip, min 45), Balliu, Bartra, Rosell (Armando, min 45), Planas (Dalmau, min 45), Gustavo (Romeu, min 45), Martí, Sergi Roberto (Lobato, min 45), Kiko Femenía (Tello, min 45), Saúl (Soriano, min 45) i Cuenca.

Àrbitre: Sergi Pont

Gols: 0-1, Sergi Roberto, min, 20; 0-2, Riverola, min 23; 0-3, Kiko Femenía, min 37; 0-4, Marc Bartra, min 38 ; 0-5, Tello, min 81; 0-6, Soriano, min 52; 0-7, Tello, min 78; 0-8, Tello, min 88.

Estrenant la segona equipació, negre en la seva totalitat, i davant d’un Escala vestit curiosament de blaugrana, el filial amb Eusebio a la banqueta ha iniciat la pretemporada amb una clara victòria davant d’un Escala que no ha tingut pràcticament ocasions, i que aquest any debuta a la Segona Divisió catalana.

Domini blaugrana

Des del primer minut, el Barça B ha sortit a guanyar el partit, i les oportunitats no han trigat a arribar. En el minut 5, Saúl ha gaudit de la primera protagonitzant un xut frontal, després d’aprofitar una passada de Sergi Roberto. Tres minuts més tard, Isaac Cuenca ha interpretat una de les ocasions més clares de la primera meitat, amb un xut directe al pal que un defensa de l’Escala ha sabut rebutjar.

Arriben els gols

Semblava que el gol estava a punt de caure, i Marc Bartra ha dibuixat el primer esbós amb un gol anul·lat per fora de joc. Les dianes no tardarien a arribar, però. Seria Sergi Roberto l’encarregat d’obrir el marcador protagonitzant el primer gol del partit en el minut 20, amb una gran jugada individual. A partir d’aquí, els gols s’anirien succeint. Tres minuts més tard, Riverola ha aprofitat de cap una centrada de Planes per marcar de cap el 2-0.

Kiko Femenía, s’estrena

Kiko Femenía s’ha estrenat com a golejador vestint la samarreta del B amb el 0-3. Ha estat amb un xut ajustat, directe a porteria des de fora de l’àrea, en el minut 37. Un minut més tard, Bartra, que ja havia avisat, ha marcat de cap el quart gol.

Segona meitat renovada

Eusebio ha optat per canviar pràcticament tots els jugadors durant el descans, i amb un equip renovat el domini blaugrana ha continuat sent patent. En el minut 5, Soriano ha marcat un gol que ha estat anul·lat per fora de joc. Per part de l’Escala, Dani protagonitzaria l’única ocasió de tot el partit en el minut 9.

L’espectacle continua

Els gols blaugrana han continuat sent protagonistes. Tello, en el minut 7, ha marcat el 0-5 per als d’Eusebio. En el minut 25, Soriano, amb un xut directe a porteria, ha aconseguit el 0-6. Amb ganes de més protagonisme, el Pitxitxi de la temporada passada encara ha tingut temps de tornar a amenaçar la porteria de l’Escala amb un xut directe al travesser.

Hat-trick de Tello

Quan quedaven 10 minuts per al final, Tello, de nou, ha marcat el 0-7 amb un xut definit que ha trencat tota la defensa de l’Escala. I per si no en tenia prou, el jove davanter de Sabadell ha protagonitzat el hat-trick del partit amb el 0-8 quan restaven 3 minuts per al final. Amb aquest resultat, els d’Eusebio han deixat palesa una clara superioritat davant de l’Escala, i han donat el primer avís. Estrena brillant, doncs, per a un Barça B que augura un bon espectacle per a aquesta temporada.