Repartiment de punts al Mini (0-0)

Barça B

04.12.2010 19:51

Aida Soriano

Barça B i Valladolid han empatat a zero després d’un matx en el qual ambdós equips han gaudit d’ocasions per endur-se la victòria, però que no han pogut transformar en gol cap dels dos conjunts.

Bon punt l’aconseguit aquest dissabte al Miniestadi pel Barça B en un partit en el qual el rival arribava a Barcelona amb urgències buscant l’ascens a Primera Divisió i que estrenava entrenador, Javier Torres Gómez. En una jornada marcada pels problemes en els desplaçaments dels diferents conjunts pel tancament de l’espai aeri a tot l’Estat, tant el rival com l’àrbitre del matx han pogut competir, ja que divendres havien viatjat en avió i per carretera. Durant els 90 minuts de partit, tant Barça B com Valladolid han pogut inaugurar en diverses accions el marcador, però unes vegades els porters han estat a un gran nivell i, en d’altres, els davanters han perdonat massa.

El rival anul·la el Barça B

2010-12-04_FCB_B_-_REAL_VALLADOLID_001.jpgEn una primera meitat en què el Valladolid ha sabut contrarestar a les mil meravelles el joc del Barça B gràcies a la pressió exercida, els de Luis Enrique han patit les embranzides dels jugadors de Javier Torres Gómez en atac i tot l’equip ha hagut de treballar per defensar-se. Jesús Rueda s’ha avançat per dues vegades al seu defensor i ha portat el perill a la porteria defensada per Jordi Masip.

Espurna blaugrana

2010-12-04_FCB_B_-_REAL_VALLADOLID_002.jpgA la mitja hora de partit, però, els espectadors que han assistit al Miniestadi han vist com els blaugranes avançaven línies i començaven a trenar jugades i a combinar. Carmona ha rematat al pal curt una jugada que han trenat el mateix Carmona i Dos Santos d'una centrada que Montoya ha fet des de la dreta. I Nolito ha gaudit de l’ocasió més clara en rematar al segon pal una centrada novament de Montoya que un defensa ha desviat a córner amb el cos.

El Valladolid perdona

Per la seva banda, els val·lisoletans han esperat al darrere els de Luis Enrique i han optat pels contraatacs. Sisi, en el minut 41, ha tingut el 0-1 en les seves botes, però la seva rematada ha marxat fregant el pal de la porteria del Barça B.

Estira-i-arronsa constant

A la sortida de vestidors, els blaugranes han ensenyat les dents amb un llançament de falta de Dos Santos. Però no havien passat ni dos minuts quan el Valladolid ha cantat el gol en un xut que ha marxat al lateral de la xarxa de la porteria del Barça B. Javi Guerrra ha obligat Masip ha desviar una rematada molt perillosa i, poc després, els visitants ho han tornat a provar en una acció que ha marxat fregant el travesser de la porteria dels blaugranes. I, tot seguit, Arzo, pel Valladolid, i Soriano, pel Barça, han enviat les seves rematades al pal.

Embranzida final blaugrana

2010-12-04_FCB_B_-_REAL_VALLADOLID_012.jpgL’equip dirigit per Luis Enrique ha protagonitzat un darrer quart d’hora d’atac buscant el triomf. Però ni els xuts de Carmona (min 75), que ha fregat el travesser, ni el de Nolito no han pogut perforar la porteria de Jacobo. Més tard, Nolito ha aixecat la pilota davant el porter rival, però el seu xut no ha anat entre els tres pals. I quan faltaven sis minuts per al final del matx, Tello i Soriano han protagonitzat una gran acció: Tello ha fet una centrada rasa des de la dreta que Soriano ha rematat d’esperó obligant el porter a rival a treure’s la rematada del damunt.

Punt important

Finalment, el partit ha acabat amb el 0-0 inicial i el repartiment de punts s’ha fet efectiu. Així, el Barça B ha sumat un punt que li permet seguir a la part alta de la classificació, ara amb 24 punts i amb un partit menys. Per tant, els de Luis Enrique han començat sumant en el seu Tourmalet particular contra tres exequips de Primera (Valladolid, Betis i Albacete) i el proper dimecres viatjaran a Sevilla per disputar el matx ajornat al Benito Villamarín.
Nolito, que ha tingut dues clares ocasions per avançar el Barça B davant el Valladolid. Fotos: Àlex Caparrós-FCB.