Màxima tensió

Barça B

19.11.2010 10:21

Aida Soriano

El Barça B s’enfronta aquest divendres al Huelva, penúltim classificat de Segona. El filial blaugrana, quart, no vol deixar escapar punts del Miniestadi i haurà de posar els cinc sentits contra un rival que ve de sumar el primer triomf del curs.

Després de la derrota a domicili en l’última jornada contra el Granada (4-1) , el Barça B s’enfronta al Recreativo de Huelva al Miniestadi (21 h, Gol T i Canal+ Liga). En el partit corresponent a la tretzena jornada de Segona Divisió, el degà del futbol estatal arriba a Barcelona després de vèncer per primera vegada en la temporada contra el Cartagena (3-0).

El conjunt dirigit per Juan Carlos Ríos Vidal és penúltim a la classificació i només ha sumat 10 punts pels 22 que en aquests moments té el filial blaugrana. Però els andalusos han perdut els mateixos partits que el B, quatre. I és que el Recre ha empatat set matxs i ha estat l’únic conjunt que ha puntuat al camp del Rayo Vallecano, segon classificat.

En contra, jugadors experimentats

2010-10-23_FCB_B_-_SD_HUESCA_014.jpgPer tot plegat i perquè a les files del Huelva hi ha jugadors com Dani, Kepa, Acuña o Matamala, futbolistes amb experiència, el filial blaugrana haurà d’estar ben alerta. Per al partit, Luis Enrique podrà comptar amb tots els seus efectius, ja que el lateral esquerre Abraham Minero ha rebut aquesta setmana l’alta mèdica. Les úniques absències que tindrà el filial seran Thiago Alcántara i Andreu Fontàs, que dijous es van entrenar amb el primer equip de Josep Guardiola. Per la seva banda, el Recreativo de Huelva té la baixa per sanció del defensa Mora.