El B no ha guanyat mai a Granada

Barça B

12.11.2010 10:44

Jaume Marcet/David Puig

El Barça B intentarà aconseguir el seu primer triomf al camp del Granada, on només ha aconseguit empatar una de les quatre vegades que hi ha jugat. L’últim partit del filial al camp de Los Cármenes es va jugar a la temporada 1987/88.

El 23 de maig del 1988 el Barça B perdia a Granada (2-0) en l’últim partit d’aquella temporada. L’equip que dirigia Lluís Pujol va actuar, entre d’altres, amb Luis Milla i Guillermo Amor, dos jugadors que la temporada següent van ascendir al primer equip de la mà de Johan Cruyff.

Aquest era el quart , i fins aquest dissabte, últim partit del filial blaugrana al camp de Los Cármenes, on fins ara el Barça B només ha sumat un punt en quatre partits.

La primera visita

BARxA_AT_0_GRANADA_0_x14-4-85x_-_MINIESTADIx_-_3.jpgEl 24 de gener del 1977, el Barça Atlètic que dirigia Laureano Ruiz va perdre al camp del Granada (1-0) en un gol de Julies al minut 88. El partit va estar molt condicionat pel deficient estat del terreny de joc.

Un empat i una derrota

L’única vegada que el filial ha aconseguit puntuar de visitant enfrontant-se al Granada va ser en el partit de la setzena jornada de la temporada 1983/84. El blaugrana Leiva va equilibrar al minut 81 el gol que havia marcat un minut abans Vitoria. L’equip que dirigia José Luis Romero va empatar (1-1) un partit que es va disputar a Jaén, ja que el camp del Granada estava clausurat. La temporada següent el Barça Atlètic de Martínez Vilaseca va caure (2-0) en un partit on van jugar Covelo, Fradera i Pedraza, tres jugadors que aconseguirien pujar en les següents temporades al primer equip.
Les fotografies corresponen al Barça Atlètic-Granada jugat al Miniestadi el 14 d'abril del 1984. Fotos: Arxiu FCB.