Meritori empat contra el Nàstic (1-1)

Barça B

16.10.2010 19:54

Els homes de Luis Enrique han estat superiors a la primera meitat, però a la represa el joc d’ambdós conjunts no ha estat l’esperat. El gol de Nolito permet al filial sumar el quart punt fora de casa de la temporada.

5465.jpgL'inici de partit ha estat molt propici per al filial blaugrana. Al minut u, Nolito ha disposat de la primera ocasió del partit, però no ha pogut superar el porter Rubén Pérez. A partir d'aquí, el domini dels de Luis Enrique ha estat clar, tot i que el Nàstic, gràcies als contraatacs conduïts a la perfecció per Álex Ortiz, ha inquietat més d'un cop Rubén Miño, molt atent. El seguit d'ocasions per part del Barça B ha obtingut premi. Al quart d’hora de partit, un contraatac ha servit perquè Nolito, encarant i desbordant el seu defensor, s'hagi inventat una gran jugada des de l'esquerra i hagi xutat fort i ras a la dreta del porter local, que no ha pogut fer res. Ha estat el 0-1 i encara quedava molt partit.

Els tarragonins empaten

5505.jpgDesprés del gol del filial blaugrana, el Nàstic s’ha animat i en menys de tres minuts ha tingut dues ocasions clares. La primera ha estat obra de Morán, que ha enviat la pilota al pal. I, tot seguit, els de Luis César han aprofitat un contraatac i han provocat un penal: Álex Cruz s’ha internat a l'àrea i Fontàs l’ha fet caure. La pena màxima l’ha llançat Gerardo Noriega i, de nou, la pilota ha anat al pal dret de Miño. La fortuna s’ha aliat amb el Barça, però no ha estat així en el minut 38. Una doble ocasió de Nolito i Tello no s’ha pogut transformar en el segon gol blaugrana i, en menys d'un minut, el Nàstic no ha perdonat i Eloy ha empatat (1-1) amb un xut fort que ha superat Rubén Miño.

Poques ocasions

A la represa, el partit s’ha endurit i el Nàstic l’ha portat al seu terreny. D'una primera part bonica, s’ha passat a una segona meitat molt fluixa en l'apartat ofensiu. Les primeres ocasions d'ambdós equips han arribat cap al minut 70, gràcies a les internades de Nolito i els canvis introduïts per l’entrenador blaugrana. Víctor Vázquez i Rochina han ocupat el lloc de Carmona i Saúl i han aportat més oxigen a la medul·lar i a la davantera.

La victòria no arriba

5461.jpgMontoya ho ha intentat molts cops des de la dreta, però les seves centrades no han trobat rematador. Els minuts han passat, el joc dels blaugranes no ha millorat i, a poc a poc, el partit ha arribat al seu final. En el minut 82, l'autor del gol del Barça B, Nolito, ha xutat i gairebé sorprèn un atent Rubén Pérez. Però no hi ha hagut temps per a més i el Barça B ha tornat a sumar fora de casa després de guanyar en la primera jornada el Celta de Vigo. Ara els de Luis Enrique tenen 16 punts i seguiran a la part alta de la classificació una jornada més.

Els jugadors del Barça B celebren el gol de Nolito al Nou Estadi de Tarragona. Fotos: ampress.