Abraham, quatre setmanes de baixa

Barça B

11.10.2010 11:45

El lateral esquerre del Barça B Abraham Minero estarà un mes allunyat dels terrenys de joc a causa d’una luxació al colze del braç dret que es va fer en el minut 83 del partit que diumenge va jugar el filial contra el Tenerife.

Després de les proves mèdiques que se li han fet al lateral esquerre del filial blaugrana Abraham Minero, els Serveis Mèdics del Barça han diagnosticat que el futbolista té una luxació al colze del braç dret, que li farà perdre’s les properes quatre jornades de Lliga de Segona A.

Assistència en la victòria contra el Tenerife

En el minut 83 del partit que els homes de Luis Enrique van jugar diumenge contra el Tenerife (3-1), Abraham va caure a terra en la lluita amb un rival i va patir l’esmentada lesió. El lateral esquerre va haver d’abandonar el terreny de joc després d’haver participat activament en la victòria blaugrana -recordem que va fer l’assistència del tercer gol del B a Carlos Carmona (min 68).

Immobilització total

El procés de recuperació d’aquesta luxació consisteix a immobilitzar la zona afectada durant tres setmanes, reduint la mobilitat de l’extremitat amb un guix, que en la tercera setmana serà retirat perquè Abraham pugui tornar als terrenys de joc entre l'onzena i la dotzena jornada de competició, quan el filial s’enfronti al Vila-real i al Granada, respectivament.
S’havia guanyat un lloc
En les set jornades disputades pel Barça B fins ara, Abraham havia participat en cinc partits: un com a suplent, en el debut a Vigo, i en els quatre últims compromisos del filial com a titular, guanyant-se un lloc en el lateral esquerre de la defensa blaugrana.