Soriano: tres gols que valen nou punts

Barça B

21.09.2010 16:54

Jaume Marcet

Els tres triomfs del Barça B a la Lliga han anat acompanyats d’un gol de Jonathan Soriano. El davanter del Pont de Vilomara està “feliç i satisfet” que les seves dianes hagin ajudat al bon inici de temporada del filial.

L’olfacte golejador de Jonathan Soriano no ha minvat amb el salt de Segona B a Segona A. El davanter centre del filial manté el nivell d’eficàcia i capacitat realitzadora que va mostrar la temporada passada.

Gols obrellaunes

L 2010-09-05_FCB_B_-_XEREZ_025.jpges tres victòries del Barça B de Luis Enrique coincidissin amb un gol a la primera meitat de Jonathan Soriano que enceta el marcador del partit. A Vigo, Jonathan va marcar als 28 minuts, contra el Xerès només va necessitar dos minuts, mentre que contra l’Elx la diana inicial de Soriano arribava a cinc minuts per al descans.

En els tres partits, el filial ha estat capaç de marcar un altre gol que en aquest cas ha servit per segellar el triomf. Fontàs a Balaídos i Saúl i Nolito al Mini van acompanyar el davanter Manresa en tasques golejadores. L’únic gol que no ha tingut incidència va ser el que va signar Benja al camp del Cartagena (5-1).

Satisfet, però autocrític

E 2010-09-18_PARTIDO_66.JPGl bon moment personal (3 gols) i col•lectiu (el B és setè amb 9 punts) és un gran motiu de satisfacció per a l’‘11’ blaugrana. Així ho expressava pocs minuts després del matx en declaracions a Barça TV : “Estic molt feliç de poder marcar gols que ajudin a aconseguir triomfs a l’equip, tinc molta confiança i això m’ajuda molt”.

Davant l’Elx Soriano va marcar, però alhora va desaprofitar un bon grapat d’ocasions per ampliar el marcador, un fet que Jonathan afronta amb naturalitat: “Vaig marcar en l’ocasió menys clara, he d’aprofitar millor les ocasions que se’m presenten, he de lluitar per ser més efectiu”.
A dos gols del Pitxitxi
Amb 3 gols en quatre jornades, Soriano s’ha col•locat entre els millors realitzadors de la Segona Divisió A. El màxim golejador és Quini, amb 5 gols; amb 4 hi ha tres jugadors, Rodríguez, Calle i Peragón.