El Xerez arriba al Miniestadi en forma

Barça B

02.09.2010 14:07

El pròxim rival del Barça B s’ha classificat per a la tercera ronda de la Copa del Rei en derrotar el Nàstic de Tarragona per1-2. Malgrat perdre el primer partit de Lliga a casa contra el Cartagena per 1-4, els de Javi López han sabut canviar el rumb

Tres minuts va necessitar el Xerez per encarrilar el partit. Antoñito va avançar els andalusos en el marcador al minut 36, i, dos minuts més tard, Lombán sentenciava l’eliminatòria amb el segon gol. El Nàstic va ser superior durant la segona meitat, i Gerardo aconseguia l’1-2 de penal.

Un gir de 360º en 2 partits

Malgrat que van estrenar la Lliga amb derrota perdent a casa per 1-4 contra el Cartagena, els de Javi López han sabut redreçar el seu rumb. Tot i que el Nàstic va aconseguir donar una millor imatge, especialment a la segona part, els andalusos van estar més encertats en les ocasions.

Pròxima parada, el Miniestadi

D’aquesta manera, el Xerez arriba amb forces al Miniestadi, mentre que els de Luis Enrique, després de debutar a la categoria de plata amb victòria al camp del Celta de Vigo, esperen poder estrenar la Segona A a casa seguint la mateixa dinàmica. El partit es jugarà aquest diumenge a les 9 de la nit.