La sub-21 espanyola ja és a 'semis' (0-3)

20.06.2011 08:25

La sub-21 espanyola ja és a semifinals (0-3)

El combinat que dirigeix Luis Milla va aconseguir el passaport directe per disputar les semifinals de l’Europeu Sub-21 després de derrotar Ucraïna per 0 a 3. Montoya, Thiago i Bojan van ser els tres blaugranes que van gaudir de minuts.

La fitxa del partit
Ucraïna: Kanibolotski, Butko, Ratitski, Kryvtsov, Selin, Chesnakov, Bili (Golodyuk, 39’), Konoplyanka, Garmash, Yarmolenko (Vitsenets, 82’) i Zozulya.

Espanya: De Gea, Montoya (Azpilicueta, 82’), Botía, Domínguez, Dídac, Ander Herrera, Javi Martínez (Parejo, 76’), Thiago, Mata, Adrián (Bojan, 81) i Muniain.

Àrbitre: Marijo Strahonja (Croàcia)

Gols: 0-1. Mata, 10’, 0-2. Adrian, 27’ i 0-3. Mata, 72’.
Amb un Thiago que va realitzar un partit molt complet, amb un Montoya segur en defensa i amb un Bojan que va entrar als minuts finals substituint Adrian, la selecció espanyola sub-21 no va tenir cap problema per desfer-se dels ucraïnesos. Dos gols del valencianista Mata i un altre d’Adrian van classificar els de Milla com a primers de grup sense haver perdut cap dels tres partits disputats.

Sentència matinera

Només van caldre 10 minuts perquè Espanya decantés la balança al seu favor. El primer gol va arribar gràcies a l’oportunisme del davanter del València Juan Mata, que va aprofitar un refús del porter ucraïnès per signar el 0 -1. Pocs minuts més tard, va ser Adrian qui ampliaria diferències anotant el 0 a 2 després de rebre una gran centrada de Montoya i culminar una jugada fantàstica de Thiago.

A semifinals per la porta gran

El tercer del partit, obra de Mata, va corroborar l'excel·lent primera fase que ha realitzat el combinat espanyol. Amb set punts sumats, la sub-21 passa com a líder del grup B, i és l’únic dels quatre equips que no ha perdut cap enfrontament. La selecció de Bielorússia serà el rival a les semifinals dimecres que ve.

El bitllet per als pròxims Jocs Olímpics de Londres haurà d’esperar, ja que la República Txeca va acabar deixant fora els anglesos gràcies a un triomf per 2 gols a 1. Si Anglaterra s’hagués classificat, Espanya ja tindria una plaça assegurada. Si els de Milla arriben a la final el premi ja serà a la butxaca.