El millor adéu possible (5-1)

Barça B

29.05.2011 22:25

Jaume Marcet

En l'últim partit de Luis Enrique al Mini, el Barça B marca cinc gols i tanca la temporada sumant tes punts més, que el deixen tercer classificat (5-1)

Luis Enrique s'ha assegut per última vegada a la banqueta del Mini. Fotos: Àlex Caparrós/FCB

Fitxa del partit

Barcelona B: Masip, Bartra, Romeu, Edu, Soriano, Saúl (Nolito, minut 27), Ilie (Palu, minut 32), Planas (Víctor Vázquez, minut 27), Abraham, Jonathan Soriano, Benja

Salamanca: Biel, Moratón, Yuste, Márquez, Edu, Sito (Perico, minut 27), Juanjo, Goikoetxea, Toti, Quique López, Juanpe

Àrbitre: Carlos del Cerro Grande
Gols: 1-0 Benja (37') 2-0 Jonathan Soriano (55') 2-1 Edu Bedia (62')3-1 Jonathan Soriano (83') 4-1 Nolito (86') 5-1 Jonathan Soriano (89')

El Barça B ha sortit a la gespa disposat a quedar-se amb un bon sabor de boca en l’últim partit de la temporada al Mini. Els nois de Luis Enrique han sortit a per totes i han comptat amb nombroses ocasions per arribar al descans amb un avantatge consistent. Abraham, Batra o Dos Santos han tingut el gol a les seves botes, però la falta de punteria, afegida a la bona actuació del porter del Salamanca Biel Ribas, han endarrerit el gol.

De totes maneres, però, ha acabat arribant al minut 37, quan Benja, que ja va marcar també a Girona la setmana passada, ha apujat el marcador pels blaugranes amb un cop de cap que ha arrencat els aplaudiments a l’estadi.

Festival golejador

2011-05-29_FCB_B_-_UD_SALAMANCA_004.jpgA la represa, el Salamanca ha sortit a demostrar que estava disposat a deixar-se la pell al terreny de joc ja que, amb la situació que hi havia al descans, els castellans se n’anaven a Segona B matemàticament. Els de Baltasar Sánchez han comptat amb dues ocasions clares en només 4 minuts, però ha estat Jonathan Soriano qui finalment ha acabat enviant la pilota al fons de la porteria de Ribas. El pitxitxi ha demostrat per què ha assolit les xifres d’infart que l’han proclamat màxim golejador de la lliga i no ha desaprofitat una contra per marcar el 2-0.

El Salamanca es resistia a caure i Edu Bedia ha animat equip i afició amb el primer i únic gol visitant. Biel Ribas ha mantingut viu el seu equip fins que Soriano ha acabat sentenciant el matx a les acaballes del partit. Encara quedaven minuts, però, per a què Nolito, que feia poc havia sortit per Saúl, s’apuntés a la festa marcant el quart gol de la tarda. A pocs segons pel xiulet final, amb un Salamanca desconsolat, Soriano ha aconseguit el seu hat trick que donava la maneta al grup.

Els jugadors han fet un passadís a Luis Enrique al final del partit i han 'mantejat' Vázquez i Nolito. En la roda de premsa post-partit, 'Lucho' ha agraït al Barça "tres anys magnífics, ha estat un dia bonic" i també ha afegit que la Roma "és una bona opció, he parlat amb ells però no és l'única possibilitat que tinc".