L’ultim derbi català cau en mans blaugrana (0-2)

Barça B

21.05.2011 21:45

El Barça B guanya l’últim derbi català de la temporada a Segona Divisió per 0-2. Un gol en pròpia porteria dels gironins i la diana de Benja trenca les dues jornades que duien sense guanyar dels de Luis Enrique.

Fitxa
GIRONA, 0
FCB B, 2

Girona:
Santamaría, Luso, Noguerol, Tebar, Bautista, Angel (Goñi, min 81), Chechu (Keko, min 76), Dorca, Moha, Jandro (Borja Sánchez, min 67) i Kiko Ratón.

Barça B: Masip, Balliu, Oriol Romeu, Muniesa, Ilie, Carmona, Rafinha (Víctor Vázquez, min 80), Planas, Saúl (Nolito, min 63), Edu Oriol (Benja, min 75) i Soriano.

Àrbitre: Sureda Cuenca.

Gols: 0-1, Marcos Tébar (p.p), min 13 i 0-2, Benja, min 83.
Tocava guanyar el derbi català per trencar la dinàmica negativa de resultats i s’ha aconseguit. Els nois del Barça B han desenvolupat el seu joc i han sumat els tres punts de Girona. Un error de Tebar, a pocs minuts del principi del partit, ha fet que el marcador s’inaugurés. El defensa del Girona s’ha introduït la pilota en pròpia porteria després d’intentar refusar l’esfèrica.

Aquest fet no ha estat decisiu, ja que els locals han intentat durant tot el partit arribar a la porteria de Masip. Chechu ha tingut l’ocasió més clara dels gironins, en el minut 31, però el xut ha tocat la fusta.

Ara bé, els de Luis Enrique no s’han rendit davant dels intents del Girona per empatar el matx i durant tota la segona part han buscat el gol per sentenciar el partit, que ha arribat en el minut 82 de la mà de Benja, que suma 4 dianes en tota la temporada. Soriano, el Pitxitxi de la categoria, ha fet l’assistència del gol.

Jugadors amb garanties

Encara que el Barça B tenia les baixes importants d’Oier, Bartra, Sergi Roberto, i Dos Santos, a més de les de Fontàs i Thiago, que han anat convocats amb el primer equip, els juvenils Rafa Alcántara, en la primera part, i Balliu, durant tot el matx, han fet una actuació impecable, i han estat protagonistes de la victòria del filial.

El Barça B genera expectació

La visita del Barça B ha Girona ha fet que Montivili estigués quasi ple: 9.032 espectadors han omplert les graderies del camp per veure un derbi que es preveia molt igualat, després que el Girona guanyés, al Miniestadi (1-2), els nois de Luis Enrique.