Un punt més (2-2)

Barça B

11.05.2011 23:59

El Barça B torna de Lleó amb un punt molt valuós, després de remuntar el partit dues vegades (2-2).

FITXA
Ponferradina, 2
FC Barcelona B, 2

Ponferradina:
Mackay; Cristian, Pepe, Luis Prieto, Toribio; Acorán, Abraham, Jonathan (Máyor, min. 80), Del Olmo; Saizar (Nsaliwa, min. 68) i Yuri.

FC Barcelona B: Rubén Miño; Ilie, Sergi Gómez, Muniesa, Abraham; Carmona (Víctor Vázquez, min. 65), Dos Santos, Sergi Roberto (Espinosa, min. 46); Edu Oriol, Jonathan Soriano i Benja (Nolito, min. 56).

Àrbitre: Amoedo Chas

Targetes: Pepe, Abraham Abraham González, Nolito

Gols: 1-0: Saizar (min. 26). 1-1: Jonathan Soriano (min. 51). 2-1: Yuri, de penalti (min. 57). 2-2: Edu Oriol (min. 74).
Els nois de Luis Enrique s’enfrontaven contra una Ponferradina agònica que es jugava la supervivència contra el filial blaugrana. Tot i controlar el partit des del primer minut i tenir diverses ocasions per obrir la llauna –Jonathan Soriano n’ha tingut una clara als primers instants del partit- els locals han estat els primers en avançar-se al marcador, demostrant que no estaven disposats a deixar anar la categoria fàcilment. Amb l’1-0, obra de Saizar al minut 25 després d’una centrada d’Acoran que Miño no ha pogut fer res per aturar, s’arribava al descans.

Lluita insaciable i remuntada

Només s’havien jugat dos minuts de la segona part quan el Barça ha aprofitat el seu domini de joc i ha empatat el partit amb un gol del pitxitxi, Jonathan Soriano, que ja suma 26 gols aquesta temporada. Pocs minuts després, però, un penal d’Abraham sobre Yuri ha suposat el 2-1. El gol del brasiler salvava els ponferradins del descens, i obligava el Barça a tornar a remuntar un marcador advers. Muniesa ha tingut el segon gol en una sortida d’un còrner però ha estat Edu Oriol qui, a la mitja hora del segon temps, aconseguia l’èpica i tornava a deixar el partit en taules.

Inconformes amb l’empat

Amb el 2-2 al marcador, tant els blaugranes com els lleonesos han tingut l’oportunitat d’endur-se els tres punts al final del partit. Per la part blaugrana, Nolito ha pogut desfer l’empat en tocar lleument la pilota que Jonathan Dos Santos havia centrat al segon pal i a la què el 9 blaugrana no hi ha arribat per ben poc. A poc per sentir el xiulet final, Yuri ha tingut l’ocasió pels locals en inventar-se un xut molt perillós que Miño ha rebutjat de forma esplèndida.