Festa incompleta al Mini (0-3)

24.04.2011 14:09

La derrota del Barça B davant del Betis trenca la ratxa de nou partits invicte del filial. Dos gols visitants abans del descans han decidit la victòria del líder en un estadi que ha registrat la millor entrada de la temporada.

FITXA
BARÇA B, 0
BETIS, 3

Barça B:
Oier, Bartra, Edu Oriol, Nolito (Saúl, min 74), Vázquez, Jonathan Soriano, Ilie (Tello, min 46), Armando, Sergi Roberto, Abraham i Jonathan dos Santos (Carmona, min 67).

Betis: Casto, Dorado, Roversio, Juanma (Israel, min 54), Pereira (Cañas, min 83), Beñat, Iriney, Jorge Molina, Nacho, Rubén Castro (Ezequiel, min 75) i Miguel.

Gols: 0-1, Rubén Castro, min 40; 0-2, Jorge Molina, min 45 i 0-3, Iriney, min 64.

Àrbitre: Pino Zamorano.
S’anunciava com un partit de Primera Divisió perquè s’enfrontaven el quart amb el primer classificat de Segona i l’espectacle no ha decebut les expectatives. Els més d'11.000 espectadors que han assistit al Mini han certificat el bon gust pel futbol del Barça B i el Betis, així com també l’enorme potencial ofensiu dels andalusos.

Intercanvi de cops

2011-04-24_PARTIDO_13.JPGEl Barça B havia engegat amb força, intens en la pressió i ambiciós. Tot just en el minut 2, Nolito ha reclamat un penal que hauria pogut suposar l’expulsió del defensa contrari. Però, a poc a poc, el Betis ha anat estirant línies. Els seus primers avisos han estat de Rubén Castro (min 19) i de Pereira (min 24). La millor ocasió del filial en el primer temps l'ha tinguda el Pitxitxi Jonathan Soriano amb un xut creuat que ha anat lleugerament desviat (min 28).

Juanma marca la diferència

El partit estava obert. Els dos equips, amb fama de tenir dos estils similars, lluitaven per aconseguir el control del partit, buscant sempre jugar la pilota per terra. L’equilibri, però, l'ha trencat el verd-i-blanc Juanma. Dues jugades de l’extrem dret del Betis han acabat als peus de Castro i Jorge Molina, que no han perdonat davant d’Oier, just abans del descans.

Iriney acaba amb les esperances culers

A la represa, Luis Enrique ha canviat Ilie per Tello a la recerca d’un revulsiu. La reacció blaugrana s’intuïa amb un xut de falta al pal de Soriano (min 54), però, poc després, Iriney ha sentenciat el partit amb un xut potent i col·locat des de fora de l’àrea. Per al Betis, molt ordenat i clar dominador en aquest període, es tractaven de tres punts imprescindibles per recuperar el liderat i no s’ha deixat sorprendre pels intents finals del Barça B, que trenca així la seva imbatibilitat.