El filial escombra el Granada (4-0)

Barça B

08.04.2011 22:20

Anna Segura

Gran espectacle del Barça B davant el Granada, que ha golejat amb gols de Bartra, Jonathan Soriano, que n’ha fet dos, i Sergi Roberto. Els de Luis Enrique segueixen en les places davanteres de la Lliga de Segona.

Fitxa

FC Barcelona B, 4
Granada, 0

FC Barcelona B:
Masip, Montoya, Bartra, Edu Oriol, Nolito (Saúl, min 75), Jonathan Soriano, Carmona (V. Vázquez, min 63), Sergi Roberto, Abraham, Jonathan dos Santos (Ilie, min 73) i Muniesa.

Granada: Roberto, Nyom, Mainz, Benítez, Mikel Rico, Siqueira, Orellana, Lucena, Juande, Geijó i Abel Gómez (Ighalo, min 66).

Gols: 1-0, Bartra, min 15; 2-0, J. Soriano, 45+ min 3; 3-0, J. Soriano, min 70 i 4-0, S. Roberto, min 80.

Targetes: Nyom (min 20 i min 89, expulsat), Siqueira ( min 23 i min 33, expulsat), Benítez (min 23), Abel (min 28) Orellana min 35, Bartra (min 36), Sergi Roberto (min 62) , Muniesa (min 64), Geijó (min 81), Ighalo (min 89).

Àrbitre: Prieto Iglesias.

El filial barcelonista se’n va a dormir tercer a la classificació en espera de saber el que fa aquesta jornada el Celta. El Barça B ha sumat una nova victòria, i ja fa vuit partits consecutius que no perd, cosa que li fa sumar 57 punts. Pep Guardiola ha seguit el triomf dels blaugranes al costat d’Andoni Zubizarreta i Narcís Julià.

Inici intens

El Barça B no li ha costat gens donar el primer avís seriós al Granada. Quan només es portava disputat un minut, Nolito ha enviat una pilota al pal. Aquesta ha estat una bona mostra de com ha sortit de concentrat l’equip entrenat per Luis Enrique. Els blaugranes no han donat opcions en aquest primer tram de partit al Granada, que ha vist com li costava arribar a la porteria que aquesta nit defensava Jordi Masip davant les absències d‘Oier i Miño, concentrats amb el primer equip.

Primer regal de Jonathan dos Santos

El filial barcelonista ha obert el marcador en el minut 15. Des de l’esquerra Jonathan dos Santos, molt atent, ha penjat la pilota a l’àrea i allà Nolito ha cedit l’esfèrica al central Marc Bartra, que amb el cap ha superat el porter Roberto.

Bateria d’amonestacions

Tot i no ser un partit dur, la primera part ha acabat amb el jugador del Granada Siqueira expulsat per doble targeta groga, i el tècnic de l’equip granadí, Fabri, també ha estat expulsat per protestar. A més d’aquestes cartolines, el Granada ha marxat al descans amb quatre futbolistes més amonestats.

2011-04-08_PARTIDO_B_05.JPGTot i això, el Granada ha tingut uns minuts en els quals ha pogut igualar el resultat, després que el porter Roberto aturés un penal a Jonathan Soriano. Amb deu jugadors, el conjunt andalús ha anat a més i ha generat oportunitats que no ha pogut materialitzar. La més clara ha estat en el minut 39 després d’una distracció de la defensa del Barça. El xut creuat d’Orellana, però, ha topat amb el pal.

Calmen el joc i marquen el segon

La intensitat que ha mostrat el Granada en els últims minuts de la primera part no ha posat nerviós un Barça B que ha vist com abans d’arribar al descans ampliava la diferència. Els de Luis Enrique han tornat a agafar el control del joc i, quan es complien els tres minuts de descompte marcats per l’àrbitre, Jonathan Soriano ha fet el segon per als blaugrana en una jugada que ha arribat després d’una centrada de Jonathan dos Santos. Un altre regal del migcampista blaugrana que el golejador ha aprofitat per rematar de cap i igualar Geijó al capdavant del Pitxitxi de Segona.

Segona part blaugrana

Després del descans, damunt el terreny de joc només ha existit un equip, el Barça B, que no ha donat cap opció al rival. Jonathan Soriano, protagonista en aquest segon temps, ha tingut molt a prop el gol en el minut 49, però el seu xut ha anat a parar a la creueta de la porteria. Tot seguit, en el minut 54, Carmona ha enviat un pèl creuada la pilota que ha passat ajustada al pal esquerre del porter.

Pitxitxi Soriano

2011-04-08_PARTIDO_B_13.JPGEl duel de golejadors d’aquesta nit entre Jonathan Soriano i Geijó se l’ha emportat el davanter blaugrana. En el minut 70 Soriano s’ha desmarcat de la defensa del Granada, ha regatejat el porter i ha marcat el tercer. Amb aquest gol, l' ‘11’ del Barça B se situa líder en solitari a la classificació de Pitxitxis de Segona A, amb 23 gols.

I Sergi Roberto ha tancat la golejada amb el quart gol de la nit en el minut 80: boníssima passada de Víctor Vázquez, que ha entrat a la segona part per Carmona, i Roberto, amb el cap, ha fet un golàs.

El Granada ha acabat el partit amb nou jugadors després de l’expulsió per doble groga de Nyom.