Triomf de primera (2-0)

Barça B

26.03.2011 22:00

Anna Segura

El Barça B ha sumat una nova victòria -cinc en les darreres sis jornades-, cosa que li permet seguir una altra setmana a les places capdavanteres de la Lliga. Els golejadors del vespre han estat Jonathan Soriano, en el minut 5, i Nolito, en el 51.

Fitxa del partit
FC Barcelona B, 2
AD Alcorcón, 0

FC Barcelona B: Oier, Montoya, Armando, Edu Orio, Muniesa, Fontàs, Thiago (Carmona, min 80), Dos Santos (S. Roberto, min 61), Nolito (V. Vázquez, min 80), Soriano i Benja.

AD Alcorcón: Manu, Nagore, Babin, Rueda, Ángel, Alberdi, Montañés, Borja (Gerardo, min 60), Quini (Nino, min 74), Samuel i Carlos (Jeremy, min 60).

Gols: 1-0, Soriano, min 5, i 2-0, Nolito, min 51.

Àrbitre: Pedro Sureda Cuenca.
Des de fa setmanes que el principal objectiu del Barça B a Segona A, la permanència, s’ha complert amb escreix. Però els de Luis Enrique no tenen sostre i segueixen superant barreres. I és que tot i que el filial blaugrana no pot pujar a Primera Divisió, el Barça B, ara per ara, seria un ferm candidat a fer-ho, ja que és quart a la classificació amb 51 punts. El partit al Miniestadi davant l’Alcorcón ha estat una bona prova que l’ambició d’aquests nois segueix intacta malgrat tot.

Inici fulgurant

Els primers minuts de partit només hi hagut un equip damunt el terreny de joc. El Barça B ha sorprès un Alcorcón que no sabia com aturar el domini blaugrana i que ha vist com els de Luis Enrique no els deixaven sortir del seu camp. Quan només passaven cinc minuts, el marcador del Mini s’ha estrenat i ho ha fet gràcies al golejador Jonathan Soriano. El davanter ha aprofitat una gran passada de Thiago per superar el porter Manu. Amb el d’aquesta tarda ja en són 20 els gols de Soriano aquesta temporada.

L’Alcorcón guanya metres

2011-03-26_FCB_B_-_AD_ALCORCON_003.jpgLluny d’abaixar els braços, l’Alcorcón de mica a mica ha anat agafant confiança i ha començat a tenir una mica més la pilota. El filial, per la seva banda, ha anat perdent el domini del joc, fet que ha aprofitat l’equip madrileny per crear ocasions perilloses de gol. La més clara ha arribat en el minut 23, quan Carlos Martínez ha enviat una pilota al travesser després d’una centrada de Montañés.

En una primera part amb moltes faltes, el Barça B ha pogut posar el 2 a 0 abans d’arribar al descans, però ni Benja, primer, ni Thiago, després, han arribat a rematar una centrada de Nolito.

Genialitat de Nolito

Sembla que el descans li ha provat al Barça B, que ha sortit a la represa amb ganes de sentenciar un partit que havien oblidat una mica en els primers 45 minuts. Justament en el minut 51 ha arribat el segon per al filial. Un autèntic golàs obra de Nolito, que ha culminat una gran assistència de Thiago amb una vaselina que ha sorprès el porter de l’Alcorcón.

20 minuts contra 10

Amb el 2 a 0, els joves barcelonistes han jugat amb més tranquil·litat i l’Alcorcón ja no ha creat cap oportunitat clara de gol. A més, els madrilenys s’han quedat amb 10 en el minut 73 quan Rueda ha vist la segona targeta groga.

Els blaugranes han pogut fer el tercer en més d’una ocasió, però Benja, en dues arribades, no ha tingut la sort de cara i s’ha quedat sense marcar.