Sensacional triomf del filial (4-6)

Barça B

26.02.2011 20:12

El Barça B ha guanyat al camp del Numància un partit vibrant on els blaugranes i els sorians han estat els protagonistes d’una pluja de gols que s’ha acabat decantant de la banda visitant. Han marcat Soriano (3), Espinosa, Benja i Edu Oriol.

LA FITXA
Numància, 4
Barça B, 6

CD Numància: Edu Navarro, Flaño, Garmendia (Víctor Andrés, min 78), Nagore, Dimas, Del Pino, Dani López, Barkero, Pavón, Ion Vélez (Íñigo Vélez, min 61), Cedric.

Barça B: Oier Olazábal, Dalmau (Espinosa, min 46), Bartra, Armando, Planas, Fontàs, Dos Santos, Sergi Roberto, Nolito, Saúl (Edu Oriol, min 59), Jonathan Soriano (Benja, min 80).

Gols: 0-1, Soriano, min 32; 1-1, Nagore, min 45; 2-1, Cedric, min 48; 2-2, Soriano, min 57; 2-3, Soriano, min 61; 3-3, Íñigo, min 72; 3-4, Javi Espinosa, min 78; 4-4, Barkero (p) min 87; 4-5, Benja, min 88 i 4-6, Edu Oriol, min 91.

Àrbitre: Sureda Cuenca.
L’equip entrenat per Luis Enrique i Joan Barbarà s’ha imposat al Numància per 4-6 a l’estadi de Los Pajaritos en un partit boig. Després que els dos darrers desplaçaments a la Lliga acabessin amb derrota, a la tercera ha anat la vençuda i els blaugranes han sumat tres punts  –38 ja a la classificació de Segona A–, Es queden, doncs, a un punt de les posicions de privilegi de la taula i a 13 del descens.

Lluita aferrissada en atac

L’enfrontament del Barça B contra el conjunt de l’exblaugrana Juan Carlos Unzué ha estat un continu estira-i-arronsa entre ambdós equips. Ha estat un partit obert on els vint-i-dos jugadors que hi havia damunt la gespa de Los Pajaritos buscaven tenir la pilota, atacar amb determinació i aconseguir el triomf. Fruit d’aquesta proposta futbolística s’han pogut veure fins a deu gols: quatre per al Numància i sis per als de Luis Enrique.

El Numància capgira un 0-1 inicial

El gol inicial de Jonathan Soriano (min 32), gràcies a una falta servida per Dos Santos que el davanter blaugrana ha rematat de cap al fons de la xarxa, ha estat replicat per la diana de Nagore abans del descans. A més, només començar la segona part, Cedric ha avançat el Numància (2-1). Aquesta seria l’única vegada que els locals estarien per davant en el marcador.

El Barça B se sobreposa i es torna a avançar

Amb el 2-1, i amb una millora del joc ofensiu del filial blaugrana en la segona meitat, el Barça B ha fet servir totes les seves armes en atac per donar la volta a la situació i emportar-se els tres punts. Soriano, autor d’un hat-trick contra els sorians, ha marcat dos gols consecutius (min 57 i 61) i ha posat el 2-3 en el marcador. Però els d’Unzué han tornat a empatar el matx per mitjà d’Íñigo Vélez (3-3, min 72).

Espinosa: debut i diana

El juvenil Javi Espinosa, que ha debutat a la Segona Divisió substituint Albert Dalmau al descans i que ha fet una bona actuació en un mig del camp que inicialment ha comptat amb la presència de Fontàs com a pivot defensiu i amb el retorn de Sergi Roberto, ha signat el 3-4 sis minuts després. Un gol que en el minut 87 Barkero ha tornat a contrarestar en transformar un penal comès pel porter blaugrana Oier Olazábal (4-4).

Els de Luis Enrique s’imposen

Però el filial del Barça mai ha deixat de creure en el triomf i Benja, un minut després (min 88), i Edu Oriol, en el temps de descompte, i després d’una falta treta ràpidament, han decantat el partit a favor del Barça B (4-6), que al xiulet final de l’àrbitre s’ha emportat els punts.

En tres dies, nou compromís

Uns punts que el Barça B, el proper dimarts a partir de les 20 hores i contra el Còrdova al Miniestadi, haurà de fer bons per tornar a entrar novament a la zona privilegiada de la Segona Divisió A i aconseguir els 50 punts que aproximadament marquen la permanència a la categoria.