Xavi dirigeix la victòria de la selecció espanyola (0-2)

07.10.2011 22:49

El combinat de Vicente del Bosque s’ha imposat sense problemes a la República Txeca per 0-2. Xavi va dirigir magistralment l'equip i Puyol ha tornat a la selecció després de gairebé un any d'absència.

No ha tingut gaires problemes la selecció espanyola per guanyar la República Txeca per 0-2. Amb la tranquil·litat de tenir assegurada la classificació per a l'Eurocopa 2012, l'equip de Del Bosque ha jugat amb molta autoritat davant un rival molt defensiu, tot i que es jugava una bona part de les seves opcions de classificació. Els blaugranes Xavi –el millor de l'equip–, Piqué i Sergio han sortit en l'onze inicial i han jugat els 90 minuts, mentre que Puyol i Villa han disputat 45 i 30 minuts, respectivament. Valdés i Pedro s'han quedat a la graderia.

Mata i Xabi Alonso materialitzen el domini espanyol

La selecció de Del Bosque, conduïda per un Xavi magistral, ha dominat a plaer el primer temps a excepció dels últims minuts, en què els txecs han posat en algun compromís Iker Casillas. I, quan tot just havien transcorregut cinc minuts, una gran passada en profunditat de Xavi ha estat rematada per Mata al fons de la xarxa.

Mata_amb_Txequia.jpgEls txecs s’han vist impotents per contrarestar el futbol-control dels campions del Món, que en el minut 22 han establert el 0-2. Xabi Alonso rematava una centrada perfecta de David Silva. Xavi, per la seva banda, ha pogut marcar el 0-3 en el minut 34, però el seu xut des de fora de l'àrea ha anat fora. En els últims minuts, els txecs han reaccionat amb dues accions de Rosicky i Pudil, que han estat a punt de veure porteria.

Puyol i Villa entren a escena

Després del descans, Carles Puyol ha entrat per Ramos. El capità blaugrana tornava a la selecció després de gairebé un any d'absència. Villa ho faria en el minut 60 per Fernando Torres. Encara que el ritme del partit ha baixat, la selecció espanyola ha seguit dominant sense problemes. Villa s’ha mostrat especialment actiu, i tot i que no ha marcat el seu gol 50 amb la selecció ha gaudit de bones ocasions per aconseguir-lo. En el minut 68, la República Txeca s'ha quedat amb deu jugadors per l'expulsió d'Hubschman, que ha fet una dura entrada sobre Xabi Alonso, que ha hagut d'abandonar el terreny de joc.

Dimarts que ve, la selecció espanyola jugarà l'últim partit de la fase classificatòria per a l'Eurocopa. Serà davant Escòcia a l'estadi Rico Pérez d'Alacant.

Temporada 11-12