El Milan no passa de l’empat (2-2)

09.09.2011 23:36

El vigent campió de l’'scudetto' ha esgarrapat un punt davant la Lazio a San Siro (2-2) després d’anar perdent per 0-2. El Viktoria Pilsen ha superat el Sigma Olomuc per 2-3.

El pròxim rival del Barça a la Champions, el Milan, s’ha estrenat a la Lliga italiana amb un empat, i a casa. Tots els gols s’han vist en la primera part, en un inici espectacular de partit. La Lazio ha posat la por al cos dels seguidors ‘rossoneri’ amb només 20 minuts. Primer Klose i després Djibril Cissé han col·locat el 0-2 al marcador de San Siro, però el Milan ha aconseguit igualar el partit gràcies als gols d’Ibrahimovic i Cassano de cap, en un llançament de córner. Amb l’empat a 2 s’ha arribat al descans.

En la segona part, l’equip d’Allegri ha disposat de més ocasions per aconseguir la remuntada, però, al final, el vigent campió ha obert el teló de la Lliga italiana amb un punt.

El Viktoria Pilsen supera un rival directe

L’equip txec ha superat el Sigma Olomuc per 2-3 en la sisena jornada del campionat domèstic i s’ha situat, provisionalment, sisè a la Lliga a 5 punts de l’Sparta de Praga. Marek Bakos en dues ocasions i Daniel Kolar han fet els gols del conjunt entrenat per Pavel Vrba.

D'altra banda, el Bate Borisov va empatar a zero al camp del Xakhtar Soligorsk, segon classificat de la lliga bielorussa. El Bate no guanya a la lliga des del 7 d'agost, però continua líder.

Temporada 11-12