Espanya sub-20, a vuitens amb golejada (1-5)

07.08.2011 10:13

El combinat espanyol goleja Austràlia en un partit plàcid que ja va encarrilar tot just en el primer minut de joc, amb un gol del blaugrana Sergi Roberto

Espanya – Corea del Sud

Els nois de Julen Lopetegui s’han classificat com a primers de grup després de derrotar Austràlia per 1-5. Amb un quart d’hora en van tenir suficient per certificar l’accés als vuitens de final del Mundial sub-20, on ja els espera la selecció de Corea del Sud.

Sis gols en mitja hora

Va ser Sergi Roberto qui va obrir la llauna amb un gol matiner en el minut 1, una diana que va entrar per l’esquadra de la porteria de Birigihitti. Al gol del blaugrana, li seguiria un hat-trick d’Álvaro Garcia, que col·locava el 0-4 en el marcador poc després del quart d’hora.

La selecció australiana va reaccionar fent el gol de l’honor, però un penal que Canales va encarregar-se de transformar va posar el punt final al partit amb el definitiu 1-5 en el marcador.

La sub-20 s’enfrontarà ara a Corea del Sud a vuitens de final. Els asiàtics s’han classificat després de vèncer Colòmbia, l’amfitriona del Mundial, i passen invictes a la següent fase. El partit Espanya – Corea del Sud es jugarà el proper dimecres 10 d’agost.

Temporada 11-12