Milito i Jeffren reben l’alta mèdica

30.12.2010 12:42

Des d’aquest dijous, Josep Guardiola podrà comptar tant amb Milito com amb Jeffren, que han rebut l’alta mèdica de les seves respectives lesions.

Bones notícies en aquest penúltim dia del 2010. I és que, just després de l’entrenament que ha tingut lloc aquest dijous a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, els Serveis Mèdics del Club han informat que tant Gaby Milito com Jeffren Suárez han rebut l’alta mèdica de les lesions que patien.

La lesió de Milito

Recordem que, en el cas de Milito, el jugador es va lesionar en la primera meitat –concretament en el minut 39– del partit que el FC Barcelona va disputar el 10 de novembre al Camp Nou contra el Ceuta (5-1), corresponent a la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. Milito es va fer una ruptura al bíceps femoral de la cuixa dreta.

El cas de Jeffren

2010-12-07_FCB_-_FC_RUBIN_KAZAN_001.jpgPel que fa a Jeffren, se li va diagnosticar una elongació a l’adductor de la cuixa esquerra després del partit de Lliga de Campions davant el Rubin Kazan del dia 7 de desembre (2-0). El jugador, que es va lesionar en el minut 11 del partit, va ser substituït dos minuts més tard per Víctor Vázquez.
Empat a dos de l’Arsenal
L’Arsenal va empatar a dos contra el Wigan aquest dimecres i, d’aquesta manera, va perdre l’oportunitat d’acabar el 2010 als primers llocs de la classificació juntament amb el Manchester City i el Manchester United. El pròxim rival del Barça a la Champions va veure com el seu rival s’avançava en el marcador amb un penal transformat per Watson en el minut 18. Al 39, Arshavin aconseguia l’empat, i just abans del descans, Bendtner donava la volta al resultat (1-2). Quan mancaven nou minuts per al xiulet final, la mala fortuna va fer que Squillaci marqués en pròpia porta, posant el 2-2 definitiu en el lluminós. Cal tenir en compte que, des del minut 77, el Wigan jugava amb 10 per l’expulsió de N’Zogbia.