Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


9 de gener: entrenament de futbol obert a tothom


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

30.12.2010 18:38

9 de gener: entrenament del primer equip obert a tothom

www.fcbarcelona.cat


El pròxim diumenge 9 de gener a les 12 hores tindrà lloc al Miniestadi un entrenament del primer equip de futbol obert a tothom. Els socis tindran accés gratuït, mentre que la resta de públic haurà de pagar una entrada de 5 euros.


Com ja és habitual els últims anys, el Club organitza, durant les dates de Nadal, un entrenament de futbol de portes obertes perquè tots els socis i aficionats del FC Barcelona, sobretot els més petits, puguin veure de ben a prop els seus ídols. L’entrenament començarà a les 12 hores, però, per tal de facilitar l’entrada, les portes del Miniestadi s’obriran una hora abans, a les 11 hores.

Venda d’entrades

Els socis del FC Barcelona tindran accés gratuït. Tot i això, hauran de passar, a partir del 3 de gener, per les taquilles principals del Barça (accés 14) per retirar la seva entrada. A més, els socis podran retirar fins a tres entrades per carnet. Cada un dels assistents a l’entrenament haurà d’accedir-hi amb la seva corresponent entrada.

Qualsevol nen o nena menor de 12 anys es pot connectar a la web FCB Junior i descarregar-se un val que serà bescanviable per una entrada a les taquilles del Club. D’aquesta manera, els més petits de la casa podran presenciar l’entrenament dels seus ídols de manera gratuïta. La resta de públic pot comprar la localitat per veure l’entrenament per només 5 euros. L’únic canal de compra serà el de les taquilles.

Recollida a les taquilles

Les entrades per assistir a l’entrenament de futbol del dia 9 es podran recollir i comprar els dies 3, 4 i 5 de gener a les taquilles principals del Barça (accés 14) de 9 a 17 hores, i el dia 7 de gener també a les taquilles principals (accés 14) de 9 a 14.30 hores. En el cas que no s’hagi esgotat tot l’aforament en aquests tres dies, el mateix 9 de gener es podran passar a comprar i recollir, a partir de les 9 h, a les taquilles del Gol Nord del Camp Nou (accés 5).

Per tal d’evitar les cues d’última hora, es recomana a tothom que compri i reculli l’entrada amb previsió. Les entrades seran numerades i, per tant, la disponibilitat anirà en funció de l’aforament.

Aparcament a l’estadi

Per tal de facilitar l’assistència a aquest entrenament, a tots els socis i aficionats se’ls permetrà aparcar els vehicles a l’esplanada del Camp Nou, a pocs metres del Miniestadi. Les persones amb mobilitat reduïda podran accedir al Mini per la baixada del túnel que hi ha just a l’entrada.
Tot i la pluja, 7.000 persones van seguir l'entrenament l'any passat. Foto: Arxiu FCB.
Tot i la pluja, 7.000 persones van seguir l'entrenament l'any passat. Foto: Arxiu FCB.
Canvi de dia

Aquest entrenament, inicialment previst per al divendres dia 7, ha canviat de dia perquè el partit de Lliga entre el Deportivo de la Corunya i el FC Barcelona es jugarà el 8 de gener. Recordem que el partit és a les 10 de la nit a Riazor i l'equip arribarà de matinada a Barcelona.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana