Afellay s’acomiada de l’afició del PSV

19.12.2010 16:24

L’holandès Ibrahim Afellay, que el 23 de desembre acabarà de negociar el seu fitxatge pel Barça, ha dit adéu a l’afició del PSV amb una victòria per 3-1 davant del Roda a l’Eredivisie.

En el minut 87 de partit, el jove migcampista de 24 anys ha estat substituït per Labyad, moment que ha servit als aficionats del PSV Eindhoven per regalar una càlida ovació a un Afellay que és a les portes de signar amb el FC Barcelona.

Adéu amb agraïment i volta d’honor

“Gràcies per aquests anys meravellosos”. Amb aquestes paraules d’agraïment, Afellay s’acomiadava de l’afició al final del partit. En el moment en què l’àrbitre ha xiulat el final, el jugador holandès ha fet una volta d’honor al camp i ha dedicat una salutació i unes paraules als que han estat els seus seguidors durant molts anys.

El millor record per marxar, un triomf

Ibrahim Afellay marxa del PSV, on ha jugat set temporades, després que el seu equip, líder de la lliga holandesa, hagi derrotat el Roda JC per 3-1. Els locals s’han avançat ben aviat gràcies a un gol de Lens als cinc minuts. Abans del descans, però, Hadouir ha aconseguit la igualada, i no ha estat fins a la segona part que el PSV ha pogut traçar el camí de la victòria. Marcus Berg i Dzsudzsák han certificat el 3 a 1 definitiu.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player