Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Els cinc intocables


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

25.11.2010 13:46

Els cinc intocables

Roger Bogunyà


Únicament cinc jugadors del primer equip del FC Barcelona han participat com a titulars en les últimes quatre victòries contra el Reial Madrid. Valdés, Alves, Puyol, Xavi i Messi són els cinc intocables dels clàssics més recents.


Sabies que Pedro només ha jugat un clàssic? O que Keita només ha jugat un Barça-Madrid complet? O que Iniesta només ha estat titular en dos dels quatre últims? Per una raó o per una altra, només cinc jugadors de l’actual plantilla han disputat com a titulars els últims quatre clàssics de la Lliga, tots ells resolts amb victòria blaugrana. A continuació repassem els cinc intocables.

Valdés: Un fix a la Lliga. Valdés no s’ha perdut cap dels últims 14 clàssics, en què ha encaixat un total de 20 gols. En els últims quatre, però, només ha encaixat els dos del 2-6 de fa dues temporades.

Alves: Ha disputat els quatre Barça-Madrid des que llueix la samarreta blaugrana i, en l’últim, va exercir fins i tot d’extrem dret durant bona part del partit al Bernabéu. Seva també va ser la centrada del gol d’Ibrahimovic el dia del darrer clàssic al Camp Nou (1-0).

3.jpgPuyol: Onze anys després del seu primer clàssic, disputarà el seu 22è Barça-Madrid. Especialment gloriosos han estat els últims quatre, sobretot el del 2-6 a Madrid en què va posar per davant el FC Barcelona amb un gran gol de cap.

Xavi: Un clàssic menys porta Xavi, autor de dues brillants assistències a Messi i Pedro en l’últim clàssic al Bernabéu. Dels cinc intocables, és l’únic que ha estat substituït en algun d’aquests quatre partits. Va ser en el temps de descompte del 2-0 del 2008.

Messi: Dir Messi és dir gol. I contra el Madrid, també. L’argentí ha signat quatre gols en aquests últims quatre clàssics i només va deixar marcar el dia de l’1-0 de fa un any, quan va jugar tocat.
L'onze del 2 de maig del 2009, el dia del 2-6 al Bernabéu. No hi falten Valdés, Alves, Puyol, Xavi i Messi. Foto: Miguel Ruiz (FCB).
L'onze del 2 de maig del 2009, el dia del 2-6 al Bernabéu. No hi falten Valdés, Alves, Puyol, Xavi i Messi. Foto: Miguel Ruiz (FCB).
Els últims 4 clàssics, en minuts
Valdés 360
Alves 360
Puyol 360
Messi 360
Xavi 359
Piqué 270
Abidal 270
Sergio 212
Iniesta 207
Keita 185
Pedro 90
Milito 78
Maxwell 63
Bojan 5

*En aquesta llista només s’inclouen els jugadors de l’actual plantilla que han participat en algun dels últims quatre Barça-Madrid.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana