Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Mascherano, trencant tòpics


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

22.11.2010 15:04

Mascherano, trencant tòpics

Marc Guillén


Encara no han passat ni els 100 dies de gràcia i Mascherano ja mostra estar totalment adaptat al FC Barcelona i al futbol espanyol. Des de la setmana del seu debut l’argentí no ha vist cap targeta i recupera moltes pilotes sense fer faltes.


Mascherano va arribar a un equip amb un estil de joc únic un cop ja havia començat la Lliga. El migcentre ha demostrat ràpidament perquè tothom el defineix com un jugador intel•ligent, ja que mostra haver entès perfectament com s’ha de jugar aquí.

Hèrcules i Calderón, un punt d’inflexió

2010-09-11_PARTIDO_11.JPGNo s’havia entrenat ni una setmana sencera que Mascherano va sortir de titular en el Barça-Hèrcules. La primera falta que va fer va suposar una groga i la següent gairebé acaba amb l’argentí expulsat. Al diumenge següent va veure una altre groga davant l’Atlètic de Madrid.

A la primera setmana jugant amb el Barça a l’argentí ja li havia quedat l’estigma de jugador brut. Després del partit de l’Hèrcules ja va avisar a la Zona Mixta que rectificaria aviat: “Hauré d’adaptar-me als arbitratges d’aquí, canviar el meu joc i no ser tan físic”. Dit i fet.

Cap targeta i poques faltes

Després del partit del Calderon el migcentre ha jugat en 12 partits i no ha vist cap targeta més. De fet, Mascherano gairebé no ha fet faltes. Prenent com a referència els 6 partits que ha jugat com a titular des de la jornada 2, Mascherano només ha fet 6 faltes de les 51 assenyalades a l’equip.

Les dades mostren que l’argentí ha après els límits dels àrbitres espanyols i alhora el seu joc defensiu no s’ha vist afectat. Mashcerano ha recuperat una mitjana de 8 pilotes en els 6 partits que ha jugat de titular i en tres d’ells ha estat el jugador amb més recuperacions.
Mascherano, trencant tòpics
Creixent ofensivament
El mateix Mascherano va reconèixer a l’arribar que mai havia jugat en un equip amb un sistema de joc ofensiu similar. Tot i així, en cada partit l’argentí està mostrant una milloria en les passades. El migcentre està participant molt del joc i gairebé no falla passades. Sense anar més lluny, a Almeria Mascherano va fer 105 passades bé de les 109 que va intentar.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana