El Panathinaikos fa els deures a la Lliga

21.11.2010 10:00

El Panathinaikos, proper rival del Barça a la Champions, va aconseguir imposar-se a l’Iraklis per 4 a 2 després de remuntar un 0 a 2 en contra. Una victòria que els carrega de moral per afrontar el compromís europeu contra els blaugrana.

El Panathinaikos va fer bona la dita “entrenador nou, victòria assegurada”. L’extècnic del Màlaga Jesualdo Ferreira estrenava el seu càrrec a la banqueta del conjunt grec amb un triomf molt treballat davant de l’Iraklis per 4 gols a 2.

Remuntada de líder

Les coses no van començar gens bé per als de Ferreira. Els visitants van aconseguir fer dos gols en poc més d’un minut gràcies al romanès Mara i a l’argentí Sebastián García. La remuntada la van començar a gestar l’exblaugrana Luis García i Cissé abans d’arribar al descans col•locant l’empat a 2. A la represa, el mateix Cissé i Petropoulos materialitzaven la victòria.

Amb la suma d’aquests tres punts, els d’Atenes se situen com a líders provisionals de la lliga grega en espera del partit que encara han de disputar l’Olympiakos i el Paok.
El Rubin diu adéu a la segona plaça
L’empat a dos davant del campió matemàtic de la lliga russa, el Zenit de Sant Petersburg, esfuma tota possibilitat del Rubin de quedar segon a la classificació. I és que a falta d’una jornada, es troba a quatre punts del CSKA, que és qui ocupa la segona plaça. César Navas, autor d’un dels dos gols, s’estrenava aquesta temporada com a golejador.