Un golàs de Messi tomba el Brasil (1-0)

17.11.2010 20:05

Leo Messi ha trencat el partit en el minut 92 en una acció que només ell és capaç de fer. Des del mig camp, el ‘10’ ha resolt el partit amb una jugada individual extraordinària que ha donat la victòria a l’Argentina en l’amistós jugat a Doha (Qatar).

Leo Messi jugava el seu sisè partit contra el Brasil, i fins ara, l’argentí blaugrana mai havia aconseguit derrotar la ‘canarinha’. Tampoc li havia marcat cap gol. El ‘10’ ha acabat amb aquesta doble estadística negativa en una sola jugada durant el temps de descompte, quan el partit semblava morir amb 0-0.

El partit s’ha jugat a Doha, capital de Qatar, amb més 40.000 espectadors que han gaudit d’un bon espectacle futbolístic. L’enfrontament ha servit per promocionar la candidatura del país asiàtic pel que fa a l’organització de la Copa del Món de l’any 2022. Messi, Mascherano i Alves han jugat tot el partit.

Primera ocasió per a Alves

Dani Alves ha tingut la primera gran ocasió de gol del partit. Als 18 minuts, i després d’un llançament de cantonada, el lateral blaugrana ha xutat al travesser de la porteria de Romero amb l’exterior de la cama dreta. Instants després, Ronaldinho ha estat a punt de marcar per al Brasil, quan ha rematat d’esquena cap a la porteria argentina.

Messi, a l’escaire

ARGENTINA-BRASIL_MESSI_2.jpgAls 38 minuts ha vingut la resposta argentina a les ocasions brasileres. Messi, en acció individual, ha llançat un potent xut a l’escaire dret de la porteria brasilera, sent l’acció més espectacular del partit en el primer temps. El ‘10’ argentí ha jugat a la mitja punta, per darrere d’Higuaín, que actuava de clàssic davanter centre. Mascherano i Alves han jugat a la primera part en els seus llocs habituals al FC Barcelona.

Domini argentí a la represa

Argentina ha dominat més a la segona part i ha disposat de més possessió de pilota i de més ocasions de gol. Amb tot, el Brasil no ha renunciat a l’atac, però se sentia més còmode fent-ho a la contra. D’aquesta manera, la selecció de ‘Mano’ Menezes ha disposat de força arribades a l’àrea argentina, sense concretar cap oportunitat.

A mesura que avançava el partit, el Brasil ha passat de dominat a clar dominador del matx i ha acabat més sencer i amb les millors ocasions del seu costat, mentre que l’‘albiceleste’ ha buscat l’acció aïllada d’un Messi massa sol en l’atac argentí.

I quan el partit es donava per acabat sense gols, Messi ha demostrat un cop més la seva categoria mundial i ha marcat un gol brutal. El millor ha tornat a decidir.