El Panathinaikos punxa a casa (1-1)

13.11.2010 20:53

El Panathinaikos punxa a casa contra el Larissa (1-1)

El Panathinaikos no passa de l ‘empat contra el modest Larissa (1-1) mentre que al Rubin Kazan se li complica el segon lloc de la lliga russa després d’empatar a dos al camp del Dinamo de Moscou.

El proper rival del Barça a la Lliga de Campions, el Panathinaikos, ha deixat escapar una bona oportunitat de superar l’Olympiakos al capdavant de la classificació de la lliga grega després d’empatar a un gol davant el Larissa 1964, desè classificat.

El partit no ha començat gens bé per a l’equip de Nikolaos Nioplias ja que el Larissa s’ha avançat ben aviat en el marcador gràcies a un gol de Cousin. L’Olimpiakos no ha trigat massa a reaccionar i en el minut 23, el francès Djibril Cissé ha marcat el gol de l’empat. Aquest empat no canvia gens les coses a la classificació de la Lliga grega. El Panathinaikos continua segon amb 21 punts, a un del líder, l’Olympiakos,

Al Rubin se li complica el segon lloc

Per la seva banda, l’altre rival blaugrana en el grup D de la Champions, el Rubin Kazan, veu complicada la seva classificació directa per a la Lliga de Campions després d’empatar al camp del Dinamo de Moscou (2-2). L’equip de Kurban Berdyev ha sumat un punt després d’aixecar un 2-0 en contra. L’equip moscovita s’ha avançat en el marcador amb dos gols d’Epureanu i Kuranyi. L’equip de Kazan ha aconseguit igualar el marcador en el segon temps amb dos gols de Noboa en els minuts 49 i 65.

A manca de dues jornades per al final de la Lliga russa, el Rubin Kazan no te assegurada la segona posició que li permetria classificar-se directament per a la Champions ja que el CSKA de Moscou, que juga aquest diumenge contra l’Spartak Nalchik, és tercer a dos punts del Rubin.