Messi, decisiu al Coliseo Alfonso Pérez

05.11.2010 18:13

David Puig

El Coliseo Alfonso Pérez ha obligat el Barça a oferir la seva millor versió per sumar els punts en joc. En els darrers partits contra el Getafe, Messi ha estat el jugador més decisiu, ja que ha marcat en les dues últimes visites.

El Barça visita aquest diumenge un camp que no li ha anat gens malament des que el Getafe va pujar a Primera Divisió l’any 2004. Les vuit victòries aconseguides en els 12 partits de Lliga disputats, amb una sola derrota i tres empats, així ho avalen. Però aquestes dades no reflecteixen la dificultat que sempre han tingut els blaugranes per sumar els tres punts en joc.

Messi, decisiu en una gran segona part

GETAFE-FCB_x23x.JPGEn l’última visita al Coliseo Alfonso Pérez de Getafe, el Barça va guanyar per 0-2 en un partit molt igualat en el primer temps i que no es va resoldre fins ben entrada la segona meitat. L’entrada de Messi i Iniesta després del descans va resultar decisiva. L’argentí va fabricar la jugada del 0-1 d’Ibrahimovic i va marcar el 0-2. Durant el primer temps, el Getafe va posar les coses molt difícils a un Barça que va haver d’esforçar-se al màxim per guanyar. Amb aquella victòria, l’equip blaugrana en sumava 12 fora de casa a la Lliga i superava el seu rècord històric.

Un gol de Messi dóna els tres punts al Barça

ama18d07.050.jpgMessi també va resultar decisiu en el partit de fa dues temporades. A diferència de la darrera temporada, el Barça va fer un partit molt complet al qual només li va faltar una eficàcia golejadora més gran. L’equip de Guardiola va guanyar per 0-1 i, de nou, Messi va decidir amb un gran gol en el minut 16 del primer temps. La gran actuació del porter local Stojkovic va evitar una victòria més àmplia. El Getafe va millorar després del descans i el Barça no va respirar tranquil fins al xiulet final.
Messi celebrant el seu gol en la darrera visita al camp del Getafe. Fotos: Miguel Ruiz-FCB
Messi també va marcar al Camp Nou
Leo Messi s’ha convertit en un malson per a la defensa del Getafe en les últimes temporades. A banda de marcar en les dues darreres sortides, l’argentí també va veure porteria en el darrer partit jugat al Camp Nou. Va ser el 6 de febrer passat. El Barça va guanyar per 2-1 un partit que va jugar amb deu homes des del minut 25 per l’expulsió de Piqué. Messi va marcar l’1-0 i va fer la passada del segon gol, obra de Xavi.