Víctor Sánchez, peça important del Getafe

05.11.2010 12:09

Edgar Fornós

La propera cita del Barça a la Lliga el porta al Coliseum Alfonso Pérez. Allà es trobarà amb un blaugrana que ara vesteix del blau del Getafe. Es tracta del migcampista Víctor Sànchez, que viu una nova aventura com a cedit lluny de Barcelona.

Com ja va passar la temporada anterior, Víctor Sánchez tornarà a enfrontar-se amb el que encara és el seu equip, el Barça, defensant uns altres colors. Si a la 2009/10 ho va fer jugant amb el Xerez i participant en els 90 minuts dels dos partits en què es van trobar, ara ho farà sent futbolista del Getafe. Diumenge, doncs, el jugador català rebrà els seus a la seva nova casa.

Important allà on va

FCB-Xerez_x3x.JPGAmb poc més de tres mesos a Getafe, Víctor Sànchez ja s’ha consolidat com un dels jugadors importants de la plantilla. Ha jugat set de les nou jornades de Lliga disputades fins ara, participant en un total de 442 minuts. La temporada passada, com a jugador del Xerez, va arribar a jugar 25 partits del campionat domèstic i va veure porteria en dues ocasions. La polivalència i el treball del migcampista no passen per alt als entrenadors que el dirigeixen.

Ja ha marcat amb el Getafe

Va ser a la cinquena jornada al Camp d’Esports del Sardinero contra el Racing de Santander. Al minut 16, Víctor Sánchez va rebre una pilota a la frontal de l’àrea i sense pensar-s’ho va engaltar un xut que, després de tocar en un defensa local, va acabar perforant la xarxa. Aquell gol acabaria donant els tres punts als de Míchel, ja que el resultat final va ser de 0-1.

Estrena amb el Barça

Víctor Sánchez va estrenar-se com a golejador aquesta pretemporada jugant de blaugrana. Ell va ser l’autor del primer gol del Barça 2010/2011. El migcampista català va marcar el primer dels quatre gols que els de Guardiola van fer al Valerenga noruec i també va marcar en el segon partit de pretemporada, davant d’una selecció de jugadors de la Lliga coreana.
Víctor Sánchez, celebrant un dels seus gols aquesta pretemporada. Fotos: Arxiu FCB