Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Zubizarreta: “Arribem bé a Copenhaguen”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

01.11.2010 11:30

Zubizarreta: “Arribem bé a Copenhaguen”

Marc Guillén


El Barça està jugant cada dia millor. Així ho pensen molts aficionats i el mateix Andoni Zubizarreta, que ha assegurat a l'aeroport del Prat que “l’equip està en un bon estat de forma”.


Abans d’agafar l’avió cap a Copenhaguen el director esportiu del FC Barcelona ha parlat de l’actualitat del primer equip.

“Cada partit és un meló per descobrir”

Andoni Zubizarreta veu l’equip en una clara progressió i en un bon moment, tot i que alerta que s’ha d’afrontar cada partit amb respecte. “La veritat és que arribem bé a Copenhaguen i l’equip està en un bon estat de forma. També és veritat que les temporades acostumen a tenir aquesta tendència ascendent. Però no ens hem de confiar, perquè cada competició és diferent i cada partit és un meló per descobrir”, ha explicat el director esportiu del FC Barcelona.

Destaca el grup per sobre de Messi

El basc ha reconegut que el rendiment de Messi és fora del normal, però també ha subratllat que el futbol és un esport col·lectiu i que l’argentí es nodreix dels seus companys: “Estem davant d’un cas excepcional dins del món del futbol i segurament no sabrem mesurar bé el seu rendiment fins que s’hagi retirat, però Messi necessita els seus companys per brillar. El mateix Leo és el primer a reconèixer que el seu rendiment espectacular és gràcies a la feina dels seus companys”.
Foto d'arxiu
Foto d'arxiu

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


Respecte a tots els rivals
Els periodistes presents a l’aeroport del Prat han preguntat sobre Mourinho i les seves declaracions. Andoni Zubizarreta ha estat clar i concís: “Nosaltres respectem tots els entrenadors i clubs rivals. Només ens preocupem de nosaltres i de fer la feina ben feta”.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana