La victòria, en dades

21.10.2010 11:51

Roger Bogunyà

El tercer partit europeu del Barça aquesta temporada va deixar un munt de dades i estadístiques que repassem a continuació.

► El Barça va superar en tot el Copenhaguen. Va rematar més vegades entre els tres pals (7 a 1), va centrar més pilotes a l’àrea rival (24 a 12) i va fer moltes més passades (767 a 362).

► De llarg, el jugador que més pilotes va centrar a l’àrea danesa va ser Alves, amb deu. Abidal, amb tres centrades, el segueix de lluny.

2010-10-20_PARTIDO_16.JPG► Pinto, debutant a la Champions amb el Barça, va viure una nit més aviat plàcida. Només va haver d’intervenir una vegada, amb un xut pràcticament des del migcamp de l’equip rival.

► Feia quatre partits, des del dia de l’Sporting, que el Barça no acabava amb la porteria a zero.

► Amb els dos gols de Messi, l’equip ja ha arribat als 25 oficials aquesta temporada. D’aquests, 10 han estat obra de l’argentí.

2010-10-20_PARTIDO_09.JPG► Quan Leo Messi, que aquest dimecres va igualar Rivaldo com a màxim golejador internacional, marca a la Lliga de Campions, l’equip mai perd. De moment, duu 16 victòries i tres empats.

► El segon quart d’hora de partit es confirma com el preferit de Messi. En aquest període ha signat quatre dels seus deu gols aquesta temporada.

► Alves, Puyol i Sergio Busquets són els únics jugadors del Barça que han jugat tots els minuts d’aquesta Champions.

► El brasiler continua sent l’únic jugador que ha participat en els dotze compromisos oficials d’aquesta temporada. Juga sempre.

► La groga rebuda per Iniesta va ser la primera que va veure aquest curs.

► Keita, en el seu partit 100 com a blaugrana, va estrenar-se en aquesta Champions. Va jugar els últims quatre minuts, mentre que contra el Panathinaikos i el Rubin Kazan no va sortir a jugar.
Villa, l'únic blaugrana que havia marcat en els dos primers partits de Champions, no va poder fer-ho aquest dimecres. Fotos: Miguel Ruiz/Àlex Caparrós-FCB
Abidal: 25 partits a la Champions
El del Copenhaguen va ser el 25è partit d’Éric Abidal amb el Barça a la Lliga de Campions. El francès va participar en deu compromisos de Champions en la seva primera temporada al Club, encara amb Rijkaard a la banqueta, mentre que a la temporada del triplet en va jugar cinc. A la 2009/10, va participar en vuit compromisos, i aquest any en porta dos. En total, 25.