Thiago i Bojan titulars de pes (2-1)

10.10.2010 08:18

Marc Guillén

La selecció espanyola sub-21 ha guanyat 2-1 en l’anada de l’eliminatòria contra Croàcia amb un Thiago estel·lar, un Bojan omnipresent i un Jeffren disciplinat.

L’únic dels quatre blaugranes convocats que s’ha quedat sense jugar ha estat Andreu Fontàs. En un partit dominat per la selecció espanyola, Adrián i San José han marcat per a Espanya, i Skolnik ho ha fet per a Croàcia.

Thiago fa màgia

En un equip ple de jugadors amb molta experiència a Primera Divisió com són De Gea, Parejo, Azpilicueta, Bojan, o tot un campió del món com és Mata, Thiago ha aconseguit la titularitat amb només 19 anys i ha brillat durant els 90 minuts. En el minut 20, el fill de Mazinho ha trepitjat la pilota a la zona de mitjos i, sense mirar, ha fet una passada brutal amb l’exterior que ha deixat sol  Adrián, el qual ha marcat l’1-0 a plaer.

2010-10-09_PARTIDO_02.JPGThiago ha demostrat que ja és un jugador de present. En tot moment ha sabut donar la velocitat necessària al partit i ha anat tan sobrat que fins i tot ha regalat algun driblatge de cara a la galeria trepitjant la pilota amb la tècnica que només pot tenir un fora de sèrie.

Bojan hiperactiu

Amb el número 9 ha sortit Bojan Krkic en l’equip titular. El davanter blaugrana s’ha ofert en tot moment, ha participat del joc col·lectiu i ha canviat sovint de posició, situant-se a l’extrem esquerre, a la mitjapunta i a la punta d'atac.

Bojan ho ha intentat tot, ha fet dues rematades de lluny i fins i tot ha marcat un gol que li han anul·lat. El de Linyola ha rematat dins la porteria una pilota morta a prop de la línia de gol, però finalment el gol no ha estat vàlid perquè el porter ja tenia la pilota agafada amb les mans en el moment del xut.

Jeffren entra per Bojan

En el minut 70, Jeffren Suárez ha entrat al camp substituint el seu company Bojan Krkic. El canari ha jugat com a extrem dret i ha mostrat la seva enorme velocitat. El davanter blaugrana ha fet un partit molt correcte en els minuts que ha jugat.
L’Eurocopa en una eliminatòria
La selecció espanyola sub-21 s’està jugant la classificació per a l’Eurocopa de l’estiu vinent en aquesta doble eliminatòria amb Croàcia. L’anada es va jugar aquest dissabte a la nit a Burgos i la tornada es jugarà el dimarts vinent a Croàcia. A més de la participació en el campionat europeu de la categoria, també està en joc seguir tenint opcions de jugar els Jocs Olímpics, perquè només els millors de l’Eurocopa podran viatjar a Londres 2012.