Un bon Messi no evita la derrota argentina (1-0)

08.10.2010 15:14

La bona actuació dels tres blaugranes no va evitar que la selecció argentina caigués derrotada davant el Japó (1-0). Milito, Mascherano i Messi van jugar els 90 minuts de l’amistós disputat a l’estadi de Saitama de Tòquio.

Galleda d’aigua freda per a la selecció argentina. L’equip de Sergio Batista ha caigut derrotat davant el Japó per 1-0 i no va poder confirmar la bona imatge de l’últim amistós contra Espanya, en el qual van golejar els campions del Món per 4-1. La bona actuació dels tres blaugranes alineats –Milito, Mascherano i Messi van sortir en l’onze inicial– no va poder evitar la derrota visitant.

El gol d'Okazaki acaba amb el domini argentí

La selecció argentina va començar bé el partit, dominant i creant ocasions de gol. Messi va ser el davanter més incisiu de ‘l’albiceleste’ i de les seves botes va sortir l’ocasió més clara del seu equip. En el minut 6, el blaugrana fa una gran jugada individual, superant dos contraris i, després de fer la paret amb Diego Milito, va enviar una vaselina que va sortir fora per poc.
ARG.JAPx._JAPOS_CONTENTS.jpgDe mica en mica, la selecció nipona es va treure del damunt el domini argenti i va començar a apropar-se amb perill a la porteria de Sergio.   En el minut 19, Okazaki inaugurava el marcador aprofitant un refús del porter argentí després d’un potent xut des de fora de l’àrea d'Uchida.

Aquest gol va deixar tocada l’Argentina, que va perdre el control del partit, mentre que el combinat de Zacheronni va poder augmentar el marcador amb dues bones ocasions d’Honda i Uchida.

Messi, l’únic referent en atac

TEVEZ._ARGENTINA-JAPO.jpgEn el segon temps, les coses no van millorar gaire per a l’Argentina. Mentre Milito i Mascherano aguantaven el tipus davant les escomeses japoneses, Messi era l’únic atacant amb idees i verticalitat. El davanter blaugrana va protagonitzar les millors ocasions en els minuts 58, 74 i 76. També va fer una gran assistència a Tévez, que el davanter del Manchester City va rematar a fora.

Al final, merescuda victòria del Japó per 1-0 en un partit en què els tres jugadors del Barça van jugar els 90 minuts.

La selecció espanyola juga aquesta nit a Salamanca
El combinat de Vicente Del Bosque s’enfrontarà aquesta nit a la selecció de Lituània (22.00 h.) a l’estadi Helmàntico de Salamanca en el partit classificatori per a l’Eurocopa 2012. Hi ha sis jugadors del Barça en la convocatòria: Valdés, Piqué, Puyol, Iniesta, Sergio i Villa. Si marqués el Guaje, igualaria el rècord de Raúl, que amb 44 gols és el màxim golejador de la història de la selecció.