Abidal: “Ens falta sort”

04.10.2010 13:56

Anna Segura

Éric Abidal reconeix que l’equip “està enfadat” per l’empat contra el Mallorca, després de les moltíssimes ocasions que van tenir per “matar el partit”. Però el francès creu que “ens va faltar la sort” de temporades anteriors.

Després del partit contra el Mallorca són molts els futbolistes del Barça que van coincidir que el partit l’haurien d’haver liquidat a la primera part davant les nombroses ocasions de què l’equip va disposar. I en aquest sentit ha continuat pronunciant-se Éric Abidal, que ha sortit aquest dilluns en roda de premsa: “El futbol són detalls i hauríem d’haver matat el partit a la primera part”.

Apel·la a la sort

2010-10-04_ENTRENO_35.JPG“Vam jugar bé, però ens va faltar sort”. Segons el lateral del Barça, “quan tens moltes ocasions i al final empatem, la culpa és nostra”. Però, tot i així, creu que aquest any els “falta sort”, aquella sort que feia que a les temporades anteriors amb les mateixes ocasions poguessin “anar 4 a 0”. I afegeix que “no es pot dir que és falta de tècnica o tàctica, són detalls”.

Seguir treballant

“Estem enfadats”, reconeix, per bé que Abidal sap que encara hi ha temps per reaccionar i per això han de “continuar treballant”. I és que recorda que el pròxim partit després de l’aturada és contra el líder, el València: “Hem perdut dos punts molt importants per a nosaltres, perquè el pròxim partit és el València a casa i serà molt complicat”.

Les dues parts del Mallorca

2010-10-04_ENTRENO_37.JPGAbidal també ha analitzat el fet que el rival de diumenge va mostrar cares molt diferents durant les dues parts: “A la segona part va jugar d’una manera diferent. Una mica més enrere i a la contra”. I destaca que Laudrup, a la segona, va veure que havia de canviar de plantejament. “A la segona va ser més difícil arribar a l’àrea, mentre que a la primera era més fàcil”.

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player

L’Abidal més ofensiu
Contra el Mallorca, Abidal va ser una peça important ofensivament gràcies a les seves arribades per la banda esquerra i les seves centrades. El francès creu que “la defensa ha d’ajudar a l’atac i també en defensa”. I explica que si arriba és perquè “el joc m’ho demana”. “A vegades ho faig bé i altres malament, però ahir m’ho vaig passar molt bé. La mala sort és que vam empatar”, diu Abidal.