El partit, en dades

04.10.2010 10:38

Roger Bogunyà

L’empat contra el Mallorca deixa un munt de curiositats que repassem a continuació.

► El gol de Messi va arribar en el minut 21. És el primer gol del Barça a la Lliga que arriba en el segon quart d’hora de partit.

► A banda del debut de Nolito amb el primer equip, també va estrenar-se aquesta temporada Jeffren, fins ara inèdit en els partits oficials.

► Va ser el primer partit de Lliga d’aquesta temporada que el FC Barcelona va acabar sense rebre cap targeta.

2010-10-03_FCB_-_RCD_MALLORCA_013.jpg► Alves i Bojan continuen jugant sempre. Són els únics jugadors de la plantilla que han participat en els deu partits de la temporada.

► El del Mallorca va ser el segon partit en què Maxwell no va participar. L’altre va ser el matx contra el Panathinaikos. Precisament el partit contra el conjunt grec va ser l’últim que havia jugat Abidal, que va reaparèixer sent titular.

► Per a Thiago va ser l’estrena al Camp Nou aquest any. Abans havia jugat uns minuts al Calderón i a San Mamés.

► És el primer cop aquesta temporada que l’equip encadena dos resultats iguals (1-1).
Thiago i De Guzmán, a la segona part. Fotos: Miguel Ruiz/Àlex Caparrós-FCB
Messi, cinquè en solitari
Amb el gol contra el Mallorca Leo Messi ja suma 91 gols a la Lliga i desfà així l’empat que tenia amb Patrick Kluivert. Ja és, en solitari, el cinquè màxim golejador de la història.